Femeile fatale ale zodiacului. Cine are cea mai puternică atracţie pentru bărbaţi

Fiecare zodie are caracteristicile sale ascunse. Astrele ne ajuta si pe plan sentimental, de aceea unele femei sunt mai atractive si emana o senzualitate mult mai puternica decat altele.

RomaniaTV.net
13 aug. 2015, 10:49
Femeile fatale ale zodiacului. Cine are cea mai puternică atracţie pentru bărbaţi

Femeile fatale ale zodiacului, care innebunesc barbatii si ii atrag ca un magnet sunt in general foarte senzuale, iar astrul de care sunt dominate le ofera puteri de seductie ascunse.

Iata care sunt femeile fatale ale zodiacului:

Leu

Leoaicele sunt adevarate devoratoare de barbati. Ele emana o senzualitate foarte puternica si este o adevarata experta in ale amorului. Desi par supuse, aceste native sunt foarte pasionale si atunci cand isi scoti coltii nimic nu le sta in cale. In plus, daca se indragosteste face orice pentru a-l domina pe barbatul iubit.

Berbec

Incapatanate, nativele din Berbec obtin tot ce vor de la un barbat. Il innebunescu cu charmul lor si ajung sa aiba doar ceea ce isi doresc ele de la masculii pe care ii iubesc. Sunt senzuale in dormitor si imbina perfect sexul romantic cu cel salbatic. Aceasta calitate este foarte apreciata de barbatii din jurul lor.

Pesti

Pestoaicele sunt unele dintre cele mai sexy femei ale zodiacului. Sunt inconjurate de o aura super senzuala si atrag barbatii ca un magnet. Sunt dificile, dar in acelasi timp copilaroase. Sunt amantele perfecte, de aceea masculii sunt atrasi de ele in dormitor. Fac dragoste cu pasiune si vor sa isi satisfaca pe deplin partenerul.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.