Femeile ignoră aceste 5 simptome care duc la boli foarte grave. Ce indică un debit mare de urină

Simptomele pe care le au de obicei femeile sunt foarte înșelătoare și femeilor le este destul de dificil să le depisteze. De cele mai multe ori ele găsesc motive banale pentru orice durere oricât de puternică.

17 feb. 2018, 08:12
Femeile ignoră aceste 5 simptome care duc la boli foarte grave. Ce indică un debit mare de urină

1. Debit mare de urină
Ce se spune: urinarea rapidă se întâmplă nu numai din cauza problemelor cu rinichii și cu tractul urinar. Poate indica tulburări hormonale sau că ceva este în neregulă cu microflora vaginului și în combinație cu setea poate fi un semn al diabetului.

Cum s-o descoperi: se poate întâmpla că ți se pare că mergi la baie prea des fără să fie adevărat. Este în regulă să mergi la baie între 4 și 10 ori în condițiile în care bei apă suficientă. Dacă depășești limita trebuie să mergi la medic.

2. Pierdere în greutate fără motiv
Ce se spune: nu te grăbi să te bucuri dacă ai scăpat din senin de câteva kilograme. Poți să suferi de boli foarte grave ca diabetul sau cancerul. în tot cazul e un semn că organismul tău nu funcționează corespunzător.

Cum s-o descoperi: dacă ai slăbit în jur de 5 kg fără să fi ținut vreo dietă mergi la medic.

3. Apariția părului acolo unde el nu ar trebui să fie
Ce se spune: apariția părului în exces reprezintă prezența mai mult hormoni masculini decât e necesar. Mersul la salon nu va rezolva problema, care nu este doar de aspect ci pornește din interior.

Această schimbare afectează direct metabolismul.
Cum s-o descoperi: nu te grăbi să te alarmezi, pentru că femeile consideră în plus orice fir de păr. Dar dacă simți nevoia, mergi la endocrinolog.

4. Sângerările după menopauză
Ce se spune: femeile văd aceste sângerări abia după ce au trecut de pragul menopauzei și ele pot fi semne ale unor boli destul de periculoase de la cancerul uterin până la fibroame sau alte patologii periculoase.

Cum s-o descoperi: femeile care au trecut de anumită vârstă intră în menopauză și cam doi ani de zile pot să mai aibă sângerări care sunt încă normale. În restul cazurilor trebuie să mergi la medic. În special dacă aceste sângerări apar din senin.

5. Orice schimbări ale glandelor mamare
Ce se spune: nu e așa ușor să descoperi nereguli la nivelul glandelor mamare, iar când acestea sunt descoperite e de cele mai multe ori târziu.

Cum s-o descoperi: Nu face nimic singură, tocmai acest lucru poate fi nociv. Totuși nici nu te panica din cauza durerilor obișnuite pentru perioada delicată a lunii. Mergi la medic când simți că lucrurile se agravează.