Feminitatea, purtată ca un trofeu. Nu refuza plăcerea de a purta ţinute sexy toamna

Dacă vremea bună vine cu libertatea de mișcare și cu infinite posibilități de a te afișa în ținute care mai de care mai colorate sau lejere, ei bine, toamna nu este atât de generoasă. Dar asta nu o face mai puțin prietenoasă. Și sub nicio formă nu trebuie să-ți refuzi plăcerea de a purta ținute cât mai feminine chiar și în acest sezon capricios.
Roxana Gagiu
26 oct. 2017, 09:48
Feminitatea, purtată ca un trofeu. Nu refuza plăcerea de a purta ţinute sexy toamna

O ținută în deux-pieces sau o rochiță dintr-un material ușor mai gros te pot transforma într-o apariție senzuală, indiferent cât de gri e cerul. În plus, chiar și specialiștii ne recomandă să apelăm la astfel de trucuri pentru a evita astenia de toamnă. Să treci dintr-o dată de la rochițe vaporoase la pantaloni de ski, nu asta este soluția.

Grație celei mai faimoase invenții (feminine) ale secolului – dresurile de 40 sau 70 DEN – zilele tale de toamnă vor fi mai zâmbitoare ca niciodată. Poate nu știai, dar dresurile semnate Diamond By Adesgo sunt de peste 90 ani alegerea numărul 1 a româncelor, indiferent de sezon. De ce? Este simplu: pe lângă faptul că dresurile de 40 sau 70 DEN sunt incredibil de rezistente și confortabile, acestea sunt special concepute pentru a-ți proteja și răsfăța picioarele fără să-ți estompeze deloc feminitatea.

Fiecare pereche de dresuri semnată Diamond By Adesgo are în vedere faptul că femeile sunt active și că statul în picioare poate afecta sănătatea acestora. Așadar, să nu te surprindă textura delicată a materialelor concepute special pentru a favoriza circulația și pentru a diminua oboseala. Te vei bucura din plin de acest răsfăț ori de câte ori porți Diamond By Adesgo.
Și, de ce n-ai face-o? O fustă office și niște pantofi cu toc pot alunga norii unei zile ploioase și te pot transforma într-o apariție seducătoare chiar și într-o zi aglomerată. Sau poate preferi plimbările lungi în care să admiri culorile arămii ale toamnei? Perfect!

Dar nu-ți ascunde picioarele. Poartă-ți feminitatea ca pe un trofeu. Tu îl ai, ceilalți îl pot admira. Indiferent care este stilul tău preferat, picioarele trebuie să-ți fie îmbrăcate în dresuri chic și călduroase.

Așadar, zâmbește zilelor morocănoase și etalează-ți picioarele frumoase!

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Locul din Europa unde o noapte de cazare costă doar 200 de lei. Arată ca Bali, iar peisajul îți taie răsuflarea
Capital.ro
Îți pune cătușele imediat! Este interzis în România. Te bagă direct la închisoare
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Este vestea momentului pentru românii care au credite la bancă!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Cărțile de identitate electronice. Informația care interesează toată România
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu
Cancan.ro
Facerea de bine este... știți voi ce! O bucureșteancă i-a donat canapeaua unei femei. Ce a urmat 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 mai 2024
Capital.ro
Interzis în toată România. Legea este în vigoare din 2008
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'