Feng shui: 5 moduri simple sa-ti cureti casa de energiile negative

Primavara isi intra in drepturi, asa ca este un bun prilej pentru aducerea unui plus de prospetime in casa ta.

01 feb. 2024, 07:18
Feng shui: 5 moduri simple sa-ti cureti casa de energiile negative

Iata 5 moduri simple sa-ti cureti casa de energii negative, potrivit recomandarilor maestrului feng shui Dana Claudat.

Renuntarea
Nu forta lucrurile sa arate intr-un fel sau sa se ridice la standardele setate de alti oameni. Renunta la obiectele care te preseaza sau pe care le pastrezi in casa din obligatie fata de anumite persoane si care nu-ti produc bucurie.

Bate din palme
Cel mai rapid mod de a schimba energia care stagneaza intr-un spatiu, bate din palme in fiecare colt al camerei sau in orice alt loc simti ca nivelul de energie este scazut. Daca sunt locuri pe care simti ca trebuie sa le ocolesti sau care pur si simplu te obosesc, bate din palme pentru a schimba atmosfera.

Feng shui 2024. Care sunt culorile norocoase în Anul Dragonului de Lemn
Daca e rupt, repara-l
Chiar daca in casa ta nu este totul perfect, ocupa-te de reparatia obiectelor stricate. Iar daca nu-ti permiti sa le repari imediat, fa un plan de cheltuieli ca sa le pui pe toate la punct.

De ce este bine să ai aloe vera la tine în casă. Iată ce spun maeștrii Feng Shui despre plantele care nu trebuie să lipsească din căminul tău
Energizeaza-ti bucataria
Ca sa ai o energie buna in toata casa, incepe din bucatarie. Energizeaza-ti bucataria si scapa de toxine cu ajutorul alimentelor si plantelor aromatice: fructe de padure, legume proaspete, alimente colorate, vibrante.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.