Feng Shui, accidente şi cutremure în luna ianuarie

Începutul de an nu este unul liniştit, din punct de vedere feng shui. Deşi atunci când ne uităm în calendar vedem că suntem în anul 2016, din punct de vedere energetic ne mai aflăm pentru încă cinci zile în 2015, Anul Caprei. Iar luna ianuarie este numită luna Bivolului. Capra şi Bivolul sunt animale din astrologia chineză care au legătură cu elementul Pământ, şi de asemenea se află în discordie, numită ciocnire. Când ciocnirile acestea implică elementul Pământ, există şansa ca în lume să se producă evenimente neplăcute privitoare la pământ. Acestea pot fi legate de graniţe, reprezentând pământul ca şi teritoriu, sau de drumuri, şosele, tunele, forme de relief, evenimente produse în interiorul pământului, cum ar fi cutremurele.

RomaniaTV.net
01 feb. 2016, 14:08
Feng Shui, accidente şi cutremure în luna ianuarie

In anul 2015, energiile feng shui din centrul spatiului, energii numite si stele zburatoare, au avut legatura cu cifra 3, aceasta cifra insemnand cearta, conflict, neintelegere, probleme cu legea. Dupa cum s-a putut vedea, imediat cum a inceput anul 2015 multe personalitati din lumea politica sau din business au avut procese, au fost inchise sau au fost implicate in scandaluri.

Din perspectiva metafizicii chineze, cifra 3 este conectata cu trigrama numita ” Tunet”, interpretata ca si traznet, tunet, explozie, cutremur.Ultima luna a anului Caprei, luna Bivolului – ianuarie 2016, contine energii identice cu cele ale anului din care face parte, astfel incat cifra 3 din centru este dublata, ridicand la patrat problemele deja existente.

In luna Bivolului au avut loc mai multe incidente: cutremure puternice in Mexic, Alaska, Gibraltar, peninsula Kamceatka; naufragii ale vaselor si ambarcatiunilor care transporta migranti; eruptii ale vulcanilor Shiveluch din Kamceatka si Kilauea din Hawaii, atacuri in taberele de refugiati, potrivit fengshui-studio.ro

Pentru a ne bucura de o perioada mai buna, va trebui sa mai avem putina rabdare, pentru ca nici luna Tigrului – februarie 2016 nu va fi scutita de evenimente. Tigrul se ciocneste cu Maimuta anului 2016, iar stelele din centrul grilelor se dubleaza de asemenea, prevestind probleme cu sanatatea si accidente.

Desi la nivel personal nu putem salva restul omenirii si nici nu ne putem feri de cataclismele naturale, ceea ce putem face este sa ne protejam utilizand remedii feng shui de protectie personala si pentru casa. Cateva remedii generale ar fi purtarea in luna Bivolului a unei imagini cu un Sobolan sau un soricel, iar in luna februarie va fi necesar sa ne protejam cu un Mistret sau un purcelus.

Articol scris de Diana Roman, specialist feng shui si Ba Zi – Cele patru coloane ale destinului.