Feng Shui pentru 2023. Cum se vor schimba energiile Feng Shui în anul Iepurelui de apă şi cum alungăm energiile nenorocoase

Energiile feng shui anuale din interiorul caselor noastre se schimba anual, astfel incat este necesara o actualizare la inceputul fiecarui an.

08 dec. 2022, 11:58
Feng Shui pentru 2023. Cum se vor schimba energiile Feng Shui în anul Iepurelui de apă şi cum alungăm energiile nenorocoase

Feng Shui pentru 2023. Este important sa ne luam masuri de precautie, in special daca energiile anuale nenorocoase vor poposi in locurile importante ale spatiilor noastre: intrarea in casa sau in birou, dormitor, bucatarie, birou.

Anul Iepurelui va incepe din punct energetic pe 4 februarie 2023 si va aduce deplasarea stelelor zburatoare pe noile lor pozitii.

Vom incepe cu stelele negative, pentru a lasa aspectele buna la urma.

Citeste si Previziuni pentru Anul iepurelui de apă. 2023 stă sub semnul armoniei, păcii şi creşterii

Astfel, steaua 5 de galben aducatoare de nenoroc si obstacole se va muta pe Nord Vest. Se recomanda limitarea activitatilor si a zgomotului in Nord Vest, precum si plasarea unei cantitati cat mai mari de metal si a unui clopotel de vant cu sase tije.

Steaua 2 a bolilor va zbura in Est, si acolo de asemenea trebuie pus metal mult. In anul Iepurelui 2023 se va evita sa se doarma in locatia de Est.

Citeste continuarea pe www.fengshui-studio.ro