Fenomen RAR în SUA: Un complex hotelier, ÎNGHIŢIT de o gaură imensă FOTO

Formarea unei găuri în pământ cu un diametru de 18 metri a antrenat, în cursul nopţii de duminică spre luni, prăbuşirea parţială a unui complex hotelier în apropiere de Disney World, în statul american Florida, fără să provoace răniţi, s-a aflat de pe lângă autorităţi, relatează AFP, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
12 aug. 2013, 17:37

”Duminică, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, pompierii au fost informaţi în legătură cu formarea unei găuri cu un diametru de 18 metri şi cu o adâncime de 4,5 metri care a zguduit trei clădiri ale complexului” Summer Bay, din Clermont, în Florida, a declarat pentru AFP Kelly LaFollette, purtătoare de cuvânt a comitatului Lake, unde a avut loc incidentul.

”Aproximativ 30 % dintr-o clădire cu trei etaje s-a prăbuşit către ora 3,00, luni/”, a adăugat dna LaFollette.

Imediat ce-au sosit pompierii, 36 de turişti prezenţi în clădire au fost evacuaţi şi nici unul dintre ei n-a fost rănit.

Clienţi ai hotelului au povestit pentru televiziunea locală WFTV că au auzit trosnituri şi au văzut cum se sparg geamurile când erau evacuaţi. ”Cineva a trebuit să sară pe o fereastră, deoarece tocul uşii de la camera sa s-a prăbuşit. Împreună cu soţia şi copilul lor, ei au fost nevoiţi să sară pe fereastră ca să se salveze”, a relatat Maggie Ghamry, care a asistat la scena respectivă.

AFP precizează că, în luna martie, un locuitor de la periferia oraşului Tampa a fost efectiv înghiţit de o gaură uriaşă care s-a deschis brusc sub amplasamentul dormitorului său. Căutările au fost abandonate după câteva zile de către autorităţi.

VEZI ŞI De la semafor direct în groapă. Cum a dispărut de pe şosea o şoferiţă cu maşină cu tot VIDEO