FERMA 2019, maratoane amoroase dezvăluite în direct: „Într-o noapte am făcut-o de 7 ori”

Dezvăluiri interzise minorilor la FERMA. Brigitte Năstase s-a lăudat că stă foarte bine la capitolul sex şi că Ilie Năstase este un adevărat armăsar, iar pe vremea când erau împreună bifau chiar şi şapte partide pe noapte. Dezvăluirea l-a şocat pe Moroşanu, care s-a întrebat cum de Ilie Năstase mai este încă în viaţă, după atât efort.

RomaniaTV.net
10 mart. 2019, 08:23
FERMA 2019, maratoane amoroase dezvăluite în direct: „Într-o noapte am făcut-o de 7 ori”

Brigitte Năstase şi Cătălin Moroşanu au fost protagoniştii unei scene interzise minorilor, zilele trecute, la Ferma. Concurenţii au jucat „Adevăr sau Provocare, iar Cătălin Moroşanu a fost întrebat de Diana Belbiţă de câte ori face sex cu soţia lui într-o săptămână. Uşor jenat de întrebare, luptătorul a spus că face sex cu soţia lui de cel mult două ori pe săptămână.

Răspunsul lui Moroşanu a fost ironizat de ceilalţi, care îl credeau armăsar. A echilibrat balanţa, însă, Brigitte Năstase, care a şocat prin dezvăluirile de alcov. Fosta soţie a lui Ilie Năstase se laudă cu performanţe sexuale nedepăşite de restul concurenţilor din Ferma.

„Nu toată lumea e ca noi. Ăsta al meu e obsedat. De două ori pe zi fac sex. Să zicem că e aşa pentru că suntem la început. Iar cel cu care am fost înainte voia de trei ori pe zi. Într-o noapte am făcut-o şi de şapte ori, a recunoscut Brigitte Năstase.

Moroşanu a rămas şocat de viaţa sexuală la cote maxime a lui Brigitte, dar mai ales de virilitatea lui Ilie Năstase, care acum are 72 de ani. Despre tenismen se vorbeşte, însă, de un palmares de peste 2500 de femei.

„Brigitte este incredibilă. Cum spune ea aşa, că o oră. Pe mine mă înspăimântă aşa… O oră în fiecare zi cu o femeie…O iei pe arătură. Ce armăsar are lângă ea? Cum să facă sex şapte ore? Există nişte şoareci care fac sex o săptămână încontinuu şi apoi mor. Năstase nu mai moare? Văd că încă e în viaţă! Dacă face sex şapte ore, toţi bărbaţii o să fugă de ea, a fost replica lui Moroşanu.