Ferma 2020. Alina Puşcău şi Anda Adam, scene incendiare la duş. Cele două s-au ajutat una pe alta pentru a se spăla VIDEO

Ferma 2020. Nici nu a început bine emisiunea, că au apărut primele scene care încing imaginaţia bărbaţilor. Alina Puşcău şi Anda Adam au decis ca, după 24 de ore, să facă o baie. Pentru că acest lucru nu este posibil la fermă, vedetele au trebuit să apeleze la apa încălzită pe aragaz.

RomaniaTV.net
09 sept. 2020, 20:15

Alina Pușcău și Anda Adam s-au descurcat cum au putut şi au improvizat un spațiu pentru baie. După ce și-au primit bagajele, Alina şi Anda s-au organizat cum au ştiut mai bine pentru a se spăla. 

Citeste si George Burcea, dezvăluiri emoţionante din viaţa personală: „Am un tatuaj cu soţia mea. Andreea va exista pentru mine mereu”

În costume de baie sexy, care le-au pus în evidenţă silueta armonioasă, atât Anda Adam, cât și Alina Pușcău au făcut senzație cu apariția lor. Cu apa încălzită pe aragaz, vedetele s-au ajutat una pe alta pentru a se spăla, moment extrem de apreciat de colegii de la fermă, care, aşa cum era de aşteptat, le.au lăudat siluetele bine lucrate.