Ferma 2020. Cine este noua vedetă care a acceptat provocarea competiţiei

Ferma 2020. Săptămâna care se încheie nu a fost deloc uşoară pentru concurenţi. Au trebuit să se descurce legaţi la mâini doi câte doi, să doarmă şi să meargă la toaletă legaţi unul de altul. Au avut parte de un duel cu dublă eliminare câștigat de orășeni și unul pentru ultima șansă în plină desfășurare. Acum, concurenţii de la fermă au parte de o nouă surpriză: o concurentă nouă şi celebră. 

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 16:58

Este vorba despre Andreea Antonescu, potrivit ferma.protv.ro. Artista crede în provocări și în faptul că doar așa te poți dezvolta în viață, iar Ferma 2020 este un nou pas în care să-și testeze limitele. A crescut la oraș, dar se bucură și de viața la sat, așa că nu o sperie ideea de a face parte din niciuna dintre echipe.

În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc„, spune artista.

Citeste si FERMA 24 SEPTEMBRIE 2020. Anna Lesko şi George Piştereanu, imagini interzise minorilor: „În noaptea asta m-ai distrus, m-ai violat”

O cântăreață care a revoluționat industria muzicală din România, cu o carieră impresionantă, începută de la o vârstă fragedă, o mamă atentă la grijile fetiței ei și o luptătoare decisă să-și depășească limitele. 

Cum va fi primită de colegi, din ce echipă va face parte și cum se va descurca cu primele activități primite în casă, vom vedea marți, de la 21:30.