Ferma 2020. Octavian Ciovică, pupat de Anna Lesko. Anna: „Mi-e milă!”

Octavian Ciovică are în palmares multe cuceriri, declarând în repetate rânduri că este un bărbat dorit. Cunoscutul pilot de raliuri pare că și-ar dori ca Anna Lesko să fie următoarea pe lista lui de cuceriri, dar artista se lasă greu. 

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 06:53

La prima vedere, Octavian ar fi putut crede că o are pe Anna deja la picioare, după ce aceasta i-a dat doi pupici pe obraz și unul pe frunte. Numai că frumoasa cântăreaţă are o altă părere despre el. „Știi genul acela de băiat de care poți să-ți bați joc? Mi-e milă„, a spus Anna Lesko despre Octavian.

Citeşte şi Imagini incendiare la Ferma. Camerele au surprins totul, audienţele au sărit în aer VIDEO

Octavian Ciovică este şi consilier local la Braşov, iar în acest sezon al Fermei concurează alături de Anna Lesko, Alina Pușcău și Cezar Ouatu. Mânat de adrenalină, Octavian își dorește mereu să ducă lucrurile la următorul nivel. Planurile lui pentru acest an sunt clare: să câștige Ferma, ca sătean, și să își obțină certificatul de pilot de linie.

Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Fermă”, a declarat Octavian Ciovică la începutul show-ului.