Ferma 2020. Paul Diaconescu, în pat cu Viviana Sposub: „Paul e puţin înfierbântat de la abstinenţă”

Cea de-a treia săptămână a reality show-ului Ferma 2020 vine cu noi provocări pentru fermieri. După ce, joia trecută, Anisia Gafton a părăsit competiția în urma duelului cu Elena Chiriac și a celui cu Alina Pușcău, ea l-a propus pentru rolul de fermier-șef pe George Burcea, potrivit ferma.protv.ro.

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 13:42

Ferma 2020. În această săptămână, vom afla cu cine va lupta George Burcea pentru a câştiga dreptul de a lua unele dintre cele mai importante decizii: cine va fi servitor și cine va merge la duelul de eliminare. Actorul George Piștereanu va fi vocea tuturor celor din casă: ”Sperăm ca noua conducere să fie mai bună decât fosta”.

Pe lângă primele idile, la fermă apar şi primele conflicte, care prind putere pe măsură ce gradul de dificultate a sarcinilor creşte. Continuă ironiile dintre Bogdan Stoica și Anna Lesko, iar Anna îl va pune Anna la punct pe Octavian Ciovică, aşa cum doar ea ştie.

Citeşte şi Clipe grele pentru Giulia Nahmany de la Ferma. Tatăl ei a murit în Israel, iar ea nu poate să îl conducă pe ultimul drum

Provocarea săptămânii va da peste cap toate calculele făcute de fermieri înainte de venirea Mihaelei în casă: ei vor fi legaţi la mâini doi câte doi şi vor trebui să rezolve în acest fel toate sarcinile primite. Tot legaţi de mâini vor trebui să meargă la baie sau să doarmă. Obligaţia de a avea permanent un partener cu care să meargă la baie va fi un şoc pentru concurenţi.

Paul Diaconescu se apropie de Viviana Sposub, iar noaptea îi va surprinde împărţind acelaşi pat. Viviana va face una dintre cele mai surprinzătoare declarații: ”Paul e puțin înfierbintat de la abstinență. Nu sunt obișnuită să împărtășesc totul cu un bărbat”. 

În tabăra bandiților, Gabi începe să fie deranjat de faptul că nu primeşte niciun fel de ajutor pentru a rezolva misiunile primite de la Cristi Bozgan. Însă Giulia este de părere că exagerează. 

Săptămâna aceasta vine, aşadar, cu o provocare care va aduce și conflicte, și râsete, un nou fermier-șef și primele sentimente de trădare.