Ferma 5 noiembrie 2020 online stream VIDEO Pro Tv. „Ferma este cufundată în ordine, disciplină şi senzualitate”

Perioadele de liniște și prietenie au apus! În ciuda unor alianțe exprimate cu voce tare sau în mod tacit, fiecare concurent știe un lucru: există un singur câștigător, la capătul drumului. Noi conflicte, decizii tăioase, luate fără a sta pe gânduri și intrigi care vor zgudui calmul aparent, nu pot fi ratate de la 22:30 într-o nouă ediție Ferma.  

RomaniaTV.net
04 nov. 2020, 12:17

”Ferma este cufundată în ordine, disciplină și senzualitate”, cam așa ar caracteriza Mihaela Rădulescu momentul actual din casă! Aseară, telespectatorii s-au bucurat de începerea săptămânii matriarhatului! După un duel de fermier șef în care au luptat patru concurente, Anna Lesko a reușit să câștige cea mai importantă funcție din casă și a decis regulile pentru următoarele zile. 

Cum această victorie a condus la reîntregirea unor vechi alianțe în casă, între Anna, George și Andrei, Augustin Viziru este tot mai atent la modul în care le poate încurca planurile. În această seară, el va decide să abordeze o concurentă pentru a o convinge să fie de partea lui: ”Cine o să fie cu mine în barcă, o să-l protejez”, va spune el!

Deși lucrurile par că se liniștesc, Ana Maria Ababei este tot mai dezamăgită de faptul că cei pe care-i considera prieteni și coechipieri, par să o înstrăineze tot mai tare. După ce va trece printr-o mică accidentare, ea se va simți tot mai singură și va trage o concluzie dureroasă pentru acest punct al jocului: ”O lecție importantă pe care am învățat-o: Ai grijă la omul pervers!”

Diseară, fermierii vor avea parte de cea mai importantă licitație a acestui sezon! Mihaela Rădulescu le va propune o serie de elemente pe care aceștia le vor putea cumpăra cu banii achiziționați din misiunile realizate de până la acest moment. Cât vor licita și ce obiecte vor atrage atenția concurenților, aflăm curând! 

Anna Lesko, „părăsită” la Ferma: „Trebuie să mă obişnuiesc cu ideea că este o luptă pe cont propriu” 

Deși stăteau liniștiți, crezând că mai este până la ziua duelului, fermierii se vor confrunta cu un nou șoc când Mihaela îi va cere Annei Lesko să aleagă pe cine trimite în lupta pentru eliminare. Decizia și ceea ce vor afla despre următoarea confruntare, o vor face pe Andreea Antonescu să declare: ”Eu v-am zis că aici ne surprinde totul”. 

Vezi că te-ai udat, Anna!„.

O seară bună în fermă se termină cu un foc afară, discuții diverse și un masaj bun. George Piștereanu pare că se bucură de toate astea, mai ales când mâinile care îi frământă spatele sunt chiar ale Annei Lesko. Fără vreo reținere, artista s-a urcat pe spatele lui și a început să îl maseze. Momentul a fost atent supravegheat de Viviana, care la un moment dat a spus: „Vezi că te-ai udat, Anna!„. De vină pare că a fost prosopul pe care George Piștereanu îl purta în partea de jos.