FERMA VEDETELOR. Au uitat că sunt filmaţi şi-au dat frâu plăcerilor. Cătălin Moroşanu i-a prins dezbrăcaţi în cadă

O nouă seară, un nou episod fierbinte din emisiunea Ferma de pe Pro TV. În rolul principal, tot Ioana Filimon! Miss România 2016 a făcut un nou show incendiar în casa în case locuiesc în județul Caraș-Severin.

01 feb. 2019, 09:19

După ce ieri seară, Ioana a cucerit publicul cu o apariție fierbinte, când n-a ținut cont că este filmată și a apărut provocator în fața camerelor de luat vederi, într-un costum de baie verde, care i-au scos în evidență sânii fermi, în această seară, Miss România a fost din nou la înălțime, scrie stirinebunegsp.ro.

Citeşte şi Vedetele de la emisiunea Ferma, aşteptate într-o casă îngheţată bocnă! Au găsit -17 grade Celsius

Într-un moment de respiro, Ioana a decis să facă baie împreună cu artistul Jorge! N-au ținut cont de nimic și s-au băgat amândoi în cada din Fermă. „Ioana…. Aseară te-am visat! Visam că ți-am pus mâna pe sâni”, i-a spus Jorge, Ioanei. Cu zâmbetul pe buze modelul de 28 de ani n-a ezitat să-i răspundă: „Păi nu-ți îndeplinesc eu visul, Jorge?!”.

Doar că Ioana și Jorge n-au avut parte de prea multă liniște. Cei doi au fost prinși de Cătălin Moroșanu, iar d-aici a început distracția și glumele.

„Lumea mă percepe ca pe o fată care nu știe să facă nimic, oamenii cred că doar aparențele contează dacă sunt fotomodel și am câștigat concursuri de miss”, spunea Ioana înainte de intra în show-ul Pro TV.


loading...