Ferma vedetelor. Augustin Viziru, atac dur la Vica Blochina: „Sper să n-o mai văd”

Augustin Viziru, cel care a ratat marea finala la "Ferma Vedetelor" pentru ca si-a dat cu toporul in mana, sectionandu-si trei tendoane, s-a povestit "La Maruta" intreaga sa experienta.

01 iun. 2015, 17:51

FERMA VEDETELOR: Augustin Viziru a povestit ca nu i-a lasat pe paramedici sa-l duca la spital, pana ce nu a inteles ca viata lui era in pericol datorita hemoragiei masive.

„M-am certat cu baietii din salvare, eu le-am spus ca nu plec de aici orice ar fi, eu vreau sa intru in finala. Nu intelegi ca ti se scurge sangele din tine, ziceau ei, si le-am zis ca nu ma interseaza ca vreau sa ajung in finala. Si m-au convins sa plec la spital, pentru ca viata mea chiar era in pericol”, a spus Viziru.

Augustin Viziru a vorbit despre accident: Mi-am tăiat tendoanele. Am stat patru ore în operaţie

„As fi ipocrit, nu mi-as fi dorit sa castige Vica. Eu eram in spital, eram cu mana pe masa sa-mi faca radiografie curgea sange si am zis eu nu intru in operatie pana nu vad cine castiga si la un moment dat doctorul care imi facea radiografie se ridica si spune „A castigat Vintila!!!””

„Ne simpatizam, a fost o relatie de amicitie si nimic mai mult.. ne simpatizam pentru ca nu reuseam sa ne cunoastem destul de bine, in trei luni am reusit sa ne cunoastem destul de bine si rezultatul e dezastruos..adica sper sa n-o mai intalnesc niciodata! Daca castiga Vica probabil ca nu ieseam din casa vreo doua luni de zile!” a mai spus Viziru. 


loading...