FERMA VEDETELOR. Augustin Viziru nu îşi simte degetele de la mâna rănită cu toporul

Augustin Viziru nu şi-a revenit nici acum după accidentul din finala show-ului "Ferma Vedetelor", atunci când s-a tăiat cu toporul. Vedeta TV nu îşi simte încă toate degetele.

31 iul. 2015, 11:19
FERMA VEDETELOR. Augustin Viziru nu îşi simte degetele de la mâna rănită cu toporul

Augustin Viziru s-a accidentat in timpul show-ului „Ferma vedetelor” si nu a mai putut continua duelul in finala. Indragitul actor a fost protagonistul unei scene cutremuratoare: s-a ranit cu toporul si a fost dus de urgenta la spital.

Augustin Viziru si-a sectionat tendoanele de la mana cu toporul, iar medicii l-au bagat in sala de operatie. Interventia a durat patru ore.

„Am avut trei tendoane sectionate, 4 ore am stat in operatie. Ma bucur ca sunt bine. Eu m-am certat cu baietii din salvare, le-am spus ca nu vreau sa plec, ca vreau sa intru in finala. Se scurgea sangele din mine si nu m-au lasat. Ma bucur ca au reusit sa ma convinga sa ma duc la spital. E o amintire pe care vreau s-o sterg din memorie. Eu am realizat ca m-am taiat, dar nu am vrut sa ma opresc, am zis ca tai si padurea daca e nevoie! Nu pot sa fiu ipocrit, nu mi-as fi dorit sa castige Vica. Eram in spital, eram cu mana pe masa, sa imi faca radiografie, imi curgea sange si le ziceam ca nu intru in operatie pana nu vad cine castiga. Si la un momentat s-a ridicat doctorul si a strigat: a castigat Vintila”, a povestit Augustin imediat dupa interventie.

La două luni după operatie, actorul inca nu si-a revenit complet, asa cum se astepta. Mai mult, cateva degete nu le simte.

„Dupa operatie, timp de o luna a fost nevoie de imobilizare totala. Apoi a intrat in perioada de recuperare, perioada care dureaza 2-3 luni. El nu-si simte toate degetele de la mana, nu o misca asa cum ar trebui… E adevarat, e inca in perioada de recuperare, doar ca el nu-si simte toate degetele de la mana. Nu e vindecat complet, cred ca va mai avea de tras, trebuie sa mai faca niste investigatii, sa mearga la control. Nu poate face mare lucru cu mana respectiva si nici nu o forteaza, nu are voie”, sustin apropiatii lui Viziru, potrivit wowbiz.ro.