FERMA VEDETELOR. Cine a fost eliminat la duel

FERMA VEDETELOR. A intrat de două săptămâni în concurs şi nu a avut viaţă prea uşoară la ţară. Lucian Viziru a fost eliminat sâmbătă de la "Ferma Vedetelor" după ce a pierdut duelul cu Dan Helciug.

05 apr. 2015, 18:56
FERMA VEDETELOR. Cine a fost eliminat la duel

FERMA VEDETELOR. Ales servitor două săptămâni la rând, Lucian Viziru a intrat la duel sâmbătă, iar confruntarea cu Dan Helciug l-a epuizat serios. Fostul solist de la „Gaz pe Foc” şi-a ales partenerul de duel, însă Helciug a fost cel care a impus regulile duelulului, alegând probele.

„Pune potcoava în cui” şi „Taie-i craca” au fost cele două runde în care băieţii s-au luptat să rămână în competiţie. După prima probă, deşi Lucian a reuşit să pună primul o potcoavă în cui, fratele lui Augustin Viziru a suferit o criză de astm, dar şi-a revenit după ce medicii i-au acordat îngrijiri. Nici Dan Helciug nu a terminat prima probă teafăr. S-a rănit serios la mână, dar nu a abandonat lupta. La cea de-a doua probă, Lucian nu a reuşit nici de această dată să se impună. Epuizat, cântăreţul şi-a luat rămas bun de la fratele lui şi de la ceilalţi concurenţi.

După plecarea lui Lucian Viziru au rămas 8 concurenţi care se luptă pentru 50.000 de euro
Vica Blochina, Augustin Viziru, Dima Trofim, Dan Helciug, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionut Iftimoaie vor munci pentru a îndeplini toate sarcinile şi pentru a transforma locul în unul în care să poată locui. Premiul pus în joc pentru cel care va dovedi că are calităţi de fermier este de 50.000 de euro, la „Ferma Vedetelor”.

Click! a aflat, de la apropiaţii vedetelor participante, care sunt „salariile” lor, la „Ferma Vedetelor”: Vica Blochina (14.000 de euro), Ionuţ Iftimoaie (11.000 de euro), Cristina Cioran (8.000 de euro), Corina Drăgulescu (4.000 de euro), Dan Helciug (9.000 de euro), Doiniţa Oancea( 5.000 de euro), Dima Trofim (4.000 de euro) şi Augustin Viziru (7.000 de euro). Concursul a debutat în urmă cu patru săptămâni şi se va desfăşura pe parcursul a trei luni, fiind difuzat de PRO TV, de luni până joi, dar şi sâmbăta.