„Ferma vedetelor” de pe Pro a fost „Iadul bucătarilor” de pe Antena 1 la audienţe

Prima confruntare directă dintre Ferma vedetelor (showul care a început aseară pe Pro TV) și Iadul bucătarilor s-a terminat cu înfrângerea categorică a showului de cooking de pe Antena 1.

10 mart. 2015, 12:55
„Ferma vedetelor” de pe Pro a fost „Iadul bucătarilor” de pe Antena 1 la audienţe

FERMA VEDETELOR vs IADUL BUCATARILOR. La nivel național, Ferma vedetelor a avut o audiență de trei ori mai mare decât Hell’s Kitchen, scrie paginademedia.ro. Cu Iadul bucătarilor, Antena 1 a fost pe locul al treilea, fiind depășită de Kanal D (cu serialul Trădarea). Diferența a fost mai mică la orașe: Ferma a avut o audiență dublă, dar Antena 1 a fost tot pe poziția a treia. Cele două emisiuni, aflate la startul acestui sezon, s-au intersectat două ore (de la 20.30 și până la 22.20). După Ferma vedetelor, showul de pe Antena 1 s-a mai întins 40 de minute, până la ora 23.00, la concurență cu o ediție specială Sunt celebru, scoate-mă de aici, fără mari variații de audiență. 

Citeşte şi IADUL BUCĂTARILOR 2015: Cum au apărut concurentele „Hell’s Kitchen” în faţa juraţilor GALERIE FOTO

NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, Ferma vedetelor a fost urmărită de 2,4 milioane de telespectatori pe minut. Locul doi a fost al Kanal D, cu 1,6 milioane. Pe intervalul de intesecție, Iadul bucătarilor a avut o medie de 790.000 de români în fiecare minut.

URBAN. Același clasament și la orașe. Pro TV a avut prima poziție cu un milion de telespectatori pe minut, urmat de Kanal D, foarte aproape (900.000) și, pe locul trei, de bucătarii de pe Antena. Iadul a avut o medie de 485.000 de telespectatori.

Citeşte şi Ferma Vedetelor: Un nou show cu care Pro TV vrea să rămână lider

COMERCIAL. Pe publicul comercial, Ferma a numărat 640.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani în fiecare minut. Au urmat Kanal D (aproape 300.000) și Iadul de pe Antena 1, la egalitate cu postul turcesc pe targetul comercial. –