Ferma Vedetelor: Doiniţa Oancea a fost aleasă „Fermierul Săptămânii”

Ferma Vedetelor: Doiniţa Oancea a primit cu zâmbetul pe buze vestea că va fi "fermierul săptămânii" în cadrul emisiunii "Ferma vedetelor", deşi asta nu implică sarcini deloc uşoare. Noul statut al său în emisiune a fost stabilit de Lucian Viziru, care înainte de a fi eliminat şi-a oferit votul celebrei actriţe din "Inimă de ţigan".

RomaniaTV.net
08 apr. 2015, 14:21
Ferma Vedetelor: Doiniţa Oancea a fost aleasă „Fermierul Săptămânii”

Ferma Vedetelor: În ediţia trecută a emisiunii „Ferma vedetelor”, Doiniţa Oancea a fost aleasă „fermierul săptămânii”. Chiar dacă acest statut o diferenţiază puţin de ceilalţi concurenţi, sarcinile pe care le va avea de realizat nu vor fi deloc uşoare.

FERMA VEDETELOR. Concurenţii au primit roluri din desene animate? Aceştia le imită perfect GALERIE FOTO

Din păcate, cu toate că nici nu a fost aleasă bine şefă, că Doiniţa s-a şi nimerit în mijlocul unei dispute. Mai exact, s-a readus în discuţie faptul că unii concurenţi ar primi pachete de acasă. Cu această ocazie, bruneta s-a văzut nevoită să-şi recunoască propria abatere de la regulă: „Este treaba şi este pedeapsa mea, până la urmă. Una peste alta, am luat două guri de suc în casă, după care m-am dus şi am aruncat sticla“, a ţinut să precizeze Doiniţa Oancea.

După eliminarea lui Lucian Viziru la „Ferma vedetelor” au rămas: Vica Blochina, Augustin Viziru, Dima Trofim, Dan Helciug, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionut Iftimoaie. Cei opt concurenţi vor munci pentru a îndeplini toate sarcinile şi pentru a transforma casa în care locuiesc într-un mic colţ de rai. Premiul pus în joc pentru cel care va dovedi că are calităţi de fermier este de 50.000 de euro, la „Ferma Vedetelor”, informează Click!.

Citeşte şi  FERMA VEDETELOR. Cine a fost eliminat la duel