Ferma Vedetelor: Marea finală se apropie, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2015. După trei luni de filmări încontinuu, "Ferma Vedetelor" ajunge la final şi îşi va alege câştigătorul în mai puţin de 72 de ore. Finala de sâmbăta aceasta, mai exact din data de 30 mai nu doar că va fi presărată cu multe surprize pentru concurenţi, dar va uimi întreg publicul telespectator.

RomaniaTV.net
28 mai 2015, 09:59
Ferma Vedetelor: Marea finală se apropie, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri

CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2015. Marea finală se apropie, iar asta se poate observa şi în programul încărcat al tuturor celor care s-au implicat în proiectul „Ferma vedetelor”. Pentru că cei de la Click! au dezvăluit în exclusivitate informaţia potrivit căreia finala celei mai urmărite emisiuni de divertisment va avea loc Live, acum tot sursa citată i-a surprins pe finalişti în pădurea de la Cocani din judeţul Dâmboviţa, pregătind ultimele detalii pentru cea mai aşteptată ediţie a show-ului.

Tot sursa citată mai sus a aflat că fermierii-VIP au fost chemaţi să filmeze câteva materiale promoţionale şi spoturi de prezentare pentru finală, iar după ce şi-au terminat treaba au fost lăsaţi să plece acasă. Din păcate, marele absent al întâlnirii a fost Ionuţ Iftimoaie, care potrivit sursei că a fost eliminat înainte de finală prin voturile colegilor de la fermă.

Citeşte şi  FERMA VEDETELOR 2015. Vica Blochina, prima reacţie după ce a ajuns în SEMIFINALĂ