Ferma Vedetelor: Un nou show cu care Pro TV vrea să rămână lider

Ferma vedetelor va începe din 9 martie la Pro TV, show-ul având ca protagonişti 12 vedete care vor trebui să trăiască ca acum 100 de ani.

RomaniaTV.net
02 mart. 2015, 13:37
Ferma Vedetelor: Un nou show cu care Pro TV vrea să rămână lider

Ferma vedetelor îi va avea în prim plan pe Ştefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie.

Formatul „Ferma vedetelor” presupune ca 12 vedete să locuiască, timp de trei luni, izolate la o fermă dezafectată, fără electricitate, fără apă caldă şi fără gaze.

Vedetele vor trebui să muncească la fermă sub atenta supraveghere a Iuliei Vântur, gazda emisiunii, şi a unui fermier cu experienţă – Nea Raţă.

Citeşte şi Vica Blochina a dat lovitura. Reality-show cu VEDETE

La sfârșitul celor 3 luni ferma trebuie să fie funcțională și productivă, iar sarcina aceasta le revine vedetelor care au acceptat provocarea formatului și luptă zilnic pentru titlul de Marele Fermier și marele premiu de 50.000 de euro.

Iulia Vântur și Nea Rață le vor da concurenților sarcini, sfaturi și le vor recompensa munca cu diverse obiecte sau avantaje de care au nevoie pentru a pune ferma pe picioare. Însă, pentru munca depusă cei 12 vor primi bănuți cu care își pot cumpăra cele necesare de la vânzătorul ambulant care îi vizitează o dată pe săptămână. Concurenții vor trebui să se organizeze, să se gospodărească și să învețe să locuiască împreună.

Lunea este ales fermierul săptămânii – unul dintre concurenți care va fi responsabil cu organizarea celorlalți și îndeplinirea sarcinilor date de Nea Rață și de Iulia Vântur.

Marțea, fermierul săptămânii va trebui să aleagă cine vor fi slugile săptămânii, o femeie și un bărbat, dintre concurenți, care vor trebui să facă curat, mâncare pentru toți cei 12 și să aibă grijă de casă toată săptămâna.

Miercurea, fermierul săptămânii va alege care dintre cele două slugi va intra la duel.

Citeşte şi Ferma Vedetelor: Ştefan Stan este primul concurent în noul show

Joia este ziua decisivă: dacă este aleasă femeia, va trebui să aleagă cu ce concurentă se duelează, dacă este ales bărbatul va trebui să aleagă un concurent pentru a se lupta la duel.

Vinerea cei doi dueliști vor dormi în două case separate, departe de fermă pentru a se pregăti, a-și aduna toate forțele pentru ziua de sâmbătă când are loc duelul.

Probele cu care se vor confrunta la duel sunt diverse și le vor stimula atât îndemânarea, forța fizică, cât și inteligența. Cel care pierde va trebuie să lase o scrisoare pentru colegii săi în care să nominalizeze cine va fi fermierul săptămânii următoare.