Fernando Santos: Meciul cu România e foarte important pentru pregătirea Euro 2012

În timp ce unii se pregătesc pentru turneul final al Campionatului European din 2012, România pregăteşte campania de calificare la Mondialele din 2014, care va începe în toamna viitoare. Amicalul pe care "tricolorii" îl vor disputa marţi cu Grecia este unul foarte important pentru eleni, care sunt neînvinşi de 17 meciuri.

RomaniaTV.net
14 nov. 2011, 14:55
Fernando Santos: Meciul cu România e foarte important pentru pregătirea Euro 2012

România va fi sparring-partner pentru Grecia într-un amical care se va disputa marţi, în Austria. Selecţionerul elenilor, Fernando Santos, a prefaţat partida.

„Meciul cu România are un rol important în planul nostru de pregătire pentru turneul final al Euro-2012. După ce am remizat cu Rusia (1-1), vom încerca să corectăm anumite lucruri în jocul nostru şi totodată voi da posibilitatea şi altor jucători, unii dintre ei tineri, să evolueze”, a spus Santos.

Grecia este neînvinsă de 17 meciuri, dar selecţionerul Santos spune că nu vânează un record de invincibilitate. „Nu jucăm contra României ca să pierdem, de fiecare dată vrem să dăm totul şi să câştigăm. Nu vânăm vreun record, dar reprezentăm Grecia şi vreau ca la final tabela să arate un rezultat pozitiv”, a spus tehnicianul portughez.

Partida amicală România – Grecia se va disputa marţi, de la ora 21.30, la Altach (Austria).