Fetele de la Palatul Parlamentului, pata de culoare de la Congresul PPE VIDEO

Fetele angajate pentru buna organizare a Congresului PPE, care se desfăşoară miercuri şi joi la Palatul Parlamentului, par să fie singura "rază de soare" a evenimentului marcat încă de la început de incidente.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 08:13
Fetele de la Palatul Parlamentului, pata de culoare de la Congresul PPE VIDEO

Fetele de la Palatul Parlamentului, care se ocupă de primirea invitaţilor, de garderoba instituţiei sau oferă informaţii despre programul congresului, s-au pregătit riguros pentru venirea oaspeţilor de la PPE. Bugetul pare să fi inclus machiajul, coafura şi costumaţia fetelor, care arată impecabil pe holurile Parlamentului. În timp ce unele sunt îmbrăcate cu rochii mulate şi pantofi cu toc, altele au costume populare, cu ie şi brâu.

Congresul PPE nu a început însă în cele mai fericite condiţii.

Jurnaliştii acreditaţi la Congresul PPE, care are loc la Palatul Parlamentului, nu au primit la intrarea în sala de presă niciun program al evenimentului. Totodată, plasmele pe care ar fi trebuit să fie transmise discursurile din cadrul evenimentului au pornit mult mai târziu decât ar fi trebuit, în condiţiile în care în sala IC Brătianu au fost deja câteva discursuri.

 
Capitala este invadată, astăzi, de două evenimente importante, din ambele tabere politice. 16 lideri europeni se vor întâlni miercuri în Bucureşti, la congresul PPE. USL anunţă 75.000 de participanţi la lansarea candidaţilor şi „cel mai mare eveniment organizat de la revoluţie încoace”.