Fetiţa adoptată de Paula Seling seamănă izbitor cu fostul soţ al artistei. „A fost trimisă special pentru noi”

Paula Seling a adoptat o fetiță acum şase ani, dar a făcut public acest lucru abia la finalul anului trecut. Elena, care avea doar trei ani în momentul în care a fost înfiată, este cea care i-a cerut mamei sale să o prezinte lumii.

22 ian. 2023, 11:35
Fetiţa adoptată de Paula Seling seamănă izbitor cu fostul soţ al artistei. „A fost trimisă special pentru noi”
Fetiţa adoptată de Paula Seling seamănă izbitor cu fostul soţ al artistei. "A fost trimisă special pentru noi"

Fetiţa adoptată de Paula Seling seamănă izbitor cu fostul soţ al artistei. Paula Seling a divorțat recent de Radu Bucura, după 17 ani de căsnicie, dar  cei doi continuă să aibă o relație de prietenie și o cresc împreună pe micuța Elena.

Artista a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în procesul de adopție. „Procesul e minuțios, cu teste și analize psihologice, fizice. Dar nu a fost greu. Am fost foarte nerăbdători, ambii părinți, și am reușit, printr-un program special, să adoptăm destul de repede”, a declarat Paula Seling pentru Viva!.

Citeşte şi: Paula Seling apare în cel mai nou videoclip alături de fiica sa, Elena. Fanii s-au bucurat enorm să le vadă împreună

Vedeta a mărturisit că a observat o asemănare izbitoare între micuța Elena și Radu Bucura, considerând și acesta un semn că fetița le-a fost predestinată: „Elena avea trei anișori în momentul adopției. Noi ne-am dorit un copil, să fie cel trimis nouă, iar când am văzut-o pe Elena am știut, din prima clipă, că e a noastră. De altfel, seamănă foarte tare cu tatăl ei, așa că mi se pare că a fost trimisă special pentru noi”.

Citeşte şi: S-a aflat de ce a divorţat Paula Seling: „Perioada a fost cumplit de grea. Am luptat mult cu mine”. Ruptura s-a produs pe 13 aprilie 2022

„Când am văzut-o prima oară, amândoi am știut că ea este copilul nostru. Am iubit-o din prima clipă. Nu a fost nevoie de alte căutări. Elena ne-a îmbrățișat și iubit, la fel, din prima clipă. Am beneficiat de ajutorul asistentei maternale, care ne-a ușurat mult acomodarea. Au fost momente mai dificile, pe care le-am depășit, dar acum totul este bine”, a mai spus Paula Seling.