S-a aflat de ce a divorţat Paula Seling: „Perioada a fost cumplit de grea. Am luptat mult cu mine”. Ruptura s-a produs pe 13 aprilie 2022

A trecut mai bine de o lună de când Paula Seling a rupt tăcerea și a dezvăluit că a adoptat o fetiță în urmă cu șase ani. Acum, vedeta, extrem de discretă cu viaţa ei privată, face noi dezvăluiri.

04 ian. 2023, 07:35

Chiar înainte de Revelion, Paula Seling a recunoscut că s-a despărțit de Radu Bucura, omul care i-a fost soț timp de 17 ani, iar în noul an a oferit şi alte detalii. „Dacă tot am adus vorba despre provocări, nu pot să ocolesc un subiect delicat… Este vorba despre divorțul de soțul tău, Radu Bucura, după un mariaj de 17 ani. Este greu să pui astfel de întrebări fără să pari că intri „cu bocancii în viața cuiva și te asigur că nu căutăm senzaționalul, dar aș vrea totuși să-mi spui ce a dus la destrămarea cuplului vostru, unul, aparent, atât de solid.

Divorţul sfârşitului de an, nimeni nu se aştepta să-şi spună adio: „Am rămas cu doi îngeraşi frumoşi”
Din păcate, nu pot să vă vorbesc despre un om pe care îl respect enorm, alături de care am trăit clipe minunate, fără ca acesta să fie de față. Dacă el este dornic să vă vorbească, nu am nimic împotrivă. Eu fiind persoană publică, este în regulă, însă Radu e o persoană deosebit de discretă și îi respect dreptul la intimitate. În plus, mereu am considerat că viața de familie trebuie să rămână privată, de aceea rareori am discutat amănunte din viețile noastre și ar fi total nepotrivit să încep să o fac acum.

Nu știu să vă spun multe… De fapt, cred că viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce. Asta nu înseamnă că nu mai suntem o familie în creșterea copilului nostru. Ba chiar facem tot ce putem să îi fim alături, să simtă că iubirea există, într-o altă formă, între părinți, uriașă pentru copilul nostru, și vom face tot ce putem să o creștem simțind că suntem o celulă a iubirii, toți trei, indiferent ce se întâmplă între adulți”, a declarat Paula Seling pentru Viva.

Bombă în showbiz! Paula Seling are o fată de nouă ani. Abia acum s-a aflat! Cum arată Elena: „Este un copil extrem de sensibil, iubitor şi determinat”
Artista a mărturisit, într-un podcast de pe YouTube, motivul pentru care a divorțat de Radu Bucura. „Am lucrat foarte multe lucururi frumoase împreună, multe videoclipuri, multe piese, multe momente. Și la Eurovision, el a fost autorul ideii pianului de sticlă, care cumva, cu dublu capăt, care a fost ca o emblemă pentru noi atunci, în 2010 El s-a ocupat o foarte mare perioadă de timp de ceea ce a însemnat bookingul meu și am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri”, a mărturisit Paula Seling.

De ce au divorțat, de fapt, Paula Seling și Radu Bucura și în ce relații au rămas

Presa a aflat târziu despre despărțirea voastră, iar în tot acest timp, nimeni nu a simțit nimic. Cât de greu ți-a fost să urci pe scenă și să-ți păstrezi zâmbetul în viața de zi cu zi, în condițiile în care, probabil, în sufletul tău era furtună?

„Da, din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Atât pot să vă spun, pentru că a fost foarte greu! Personal, am considerat un eșec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost pe lume și se întâmplă pentru că așa se întâmplă. Cred că nu trebuie să întrebi de ce. Și, vă asigur, niciunul nu a greșit cu nimic. Pur și simplu, niște diferențe de percepție asupra vieții s-au adâncit în timp. Odată cu maturizarea noastră, am înțeles cine suntem și că ne datoram unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul și lumina de care are nevoie. Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu ești ceea ce omul tău are nevoie.

Radu ți-a fost nu doar partener de viață, ci și manager, deci schimbări au fost pe toate planurile pentru tine. Cum ai reușit să înlocuieșți aceste „goluri și în ce relații ai rămas cu fostul tău soț?

Relațiile între noi sunt foarte OK. Comunicăm și colaborăm în creșterea Elenei. Asta contează cel mai mult și suntem implicați, pe deplin, în viitorul fetiței noastre. Aceste goluri nu se pot înlocui, poți doar să mergi mai departe și să cauți soluții noi la probleme noi. Nimic nu va fi la fel, dar este parte din dezvoltarea noastră, a fiecăruia, a amândurora.

Mesajul postat de Paula Seling pe rețelele de socializare după ce s-a zvonit că a divorțat. Fanii îi sunt alături: „Nu vei fi nciodată singură”
Desigur, o astfel de schimbare, după aproape două decenii de viață în doi, nu e ușor de gestionat, așa că îmi permit să te întreb cum este viața de femeie divorțată. Care sunt sunt minusurile și care sunt plusurile, pentru că, în mod sigur, în orice lucru rău există și ceva bun?

Perioada a fost cumplit de grea. Am luptat mult cu mine și am încercat să restabilesc echilibrul de care aveam și am deosebită nevoie, pentru a funcționa la parametri buni. M-am refugiat în muncă, m-am concentrat pe a da tot ce e mai bun, din punct de vedere muzical, scenic, și mi-am făcut o echipă de care sunt foarte mândră. Nu știu, încă, să vă spun ce e bun și ce e rău în toate acestea.

Paula Seling a filmat alături de fiica sa, Elena
Paula Seling a filmat alături de fiica sa, Elena

Ai spus nu o dată că îți dorești să devii mamă și că iei în calcul varianta adopției, și iată că s-a întâmplat! Mai mult, acum ești o mamă singură… Ce te-a determinat să iei decizia asta?

Nu sunt o mamă singură, ci îl am pe Radu Bucura alături și este tatăl fetiței noastre de aproape șase ani. Elena avea trei ani atunci, iar acum face nouă anișori. Ne-am dorit copii, iar familia noastră a primit-o pe Elena în urmă cu șase ani. Doream, indiferent de ce urma să fie, să avem un copil adoptat, iar Universul ne-a adus-o pe Elena.

Paula Seling dezvăluie că a devenit mamă acum șase ani. Trei ani avea Elena, fiica ei, când a înfiat-o. „Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a povestit cântăreața, care apare chiar pe coperta revistei, ediția de decembrie.