Paula Seling apare în cel mai nou videoclip alături de fiica sa, Elena. Fanii s-au bucurat enorm să le vadă împreună

Paula Seling le-a făcut un cadou fanilor, chiar în Ajunul Crăciunului. Elena apare în noul videoclip al mamei sale.

26 dec. 2022, 16:59

Paula Seling este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi și are o mulțime de fani care o susțin încă de la începuturi. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, artista le-a dat tuturor o veste la care nimeni nu se aștepta, și anume că este mama unei fetițe de nouă ani, pe nume Elena.

Paula Seling și Radu Bucura au adoptat-o pe micuță când avea numai trei ani, iar de șase ani aceasta face parte din familie. Cuplul a decis să o ține departe de ochii lumii, dar Elena a decis alături de părinții săi, că este gata ca lumea să afle despre ea.

Citește și: Bombă în showbiz! Paula Seling are o fată de nouă ani. Abia acum s-a aflat! Cum arată Elena: „Este un copil extrem de sensibil, iubitor şi determinat”

Surprizele nu au încetat să apară, artista postând videoclipul noii sale piese „S-a născut în Iesle”, unde joacă și fiica ei.

În cadrul unui interviu, Paula Seling a vorbit despre fetița ei, Elena. Aceasta nu știe încă ce drum va alege micuța, dar spune că este foarte pasionată de pictură.

„Nu pot să vă spun acum dacă va călca pe urmele mele sau ale tatălui. E prea devreme! Dar vă pot spune că e foarte creativă și că-i place să picteze. Își petrece mult timp în compania picturilor sale și mi-a dovedit că este o persoană extrem de sensibilă și de darnică!”, a declarat cântăreața, pentru playtech.ro.

Citește și: De ce s-ar fi despărțit de fapt Paula Seling de Radu Bucura. Apropiații celor doi fac mărturisiri neașteptate