Fetiţa cea mare a lui Chef Florin Dumitrescu, ghinion teribil. Şi-a rupt mâna după o căzătură în curtea casei

Ava, fetița cea mare a lui Chef Florin Dumitrescu, a avut parte de un ghinion teribil. Micuța de 8 ani a căzut în curtea casei şi s-a ales cu mâna ruptă.

14 sept. 2021, 12:49
Fetiţa cea mare a lui Chef Florin Dumitrescu, ghinion teribil. Şi-a rupt mâna după o căzătură în curtea casei

Fetiţa cea mare a lui Chef Florin Dumitrescu a ajuns de urgenţă la spital, unde medicii i-au băgat braţul în ghips. Anunţul a fost făcut de mama Avei, jurnalista Cristina Sima Dumitrescu, care a postat pe Instagram un story chiar în timp ce medicii îi acordau îngrijiri.

Nu am mai dat niciun semn pentru că… Ava a căzut în curte, pe mână. Noroc că avem în spitale nişte doctori foarte buni, care mai presus de orice sunt oameni„, a scris Cristina pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Florin şi Cristina

Cristina Sima Dumitrescu a devenit soţia reputatului Chef în vara anului 2014. Cei doi s-au cunoscut în 2010, iar Ava, primul copil al familiei, a văzut lumina zilei în 2013.

Citeste si Anamaria Prodan: „O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat… De câţi nu s-a ales praful”

Cristina a povestit, într-un interviu mai vechi, că prima ei întâlnire cu cel care avea să-i devină partener a avut loc în restaurantul unde acesta lucra. Ea venise să afle totul despre un nou fel de mâncare, iar de aici până la o frumoasă relaţie de iubire nu a mai fost decât un pas.

După degustare, am căutat-o pe Facebook. Ei i-am spus „mi-ai apărut în lista de sugestii, Wow, ce coincidenţă, exact în ziua în care ne-am cunoscut!” Da’ de unde, am căutat-o eu!„, a mărturisit Chef Florin Dumitrescu.

Cristina Dumitrescu: ”Pentru mine el este Florin, iubitul meu, artist din pasiune”

Atunci când vine vorba despre bărbatul iubit, Cristina are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său. Indiferent de defectele acestuia, ea îl iubeşte necondiţionat pe faimosul jurat de la ”Chefi la cuțite”.

Pentru unii el este un simplu bucătar, pentru alţii este juratul sever, sexy şi impulsiv. Însă indiferent că vine târziu acasă mirosind a mâncare, că este perfecţionist, că are plete şi e nebărbierit, că este impulsiv şi pasionat de ceea ce face, că de multe ori mă enervează cu bună lui dispoziţie pentru mine el este Florin, iubitul meu, bucătar de meserie şi artist din pasiune”, mărturiseşte Cristina Dumitrescu.

Citeste si Câte kilograme a slăbit Oana Roman: „Încă nu mă urc pe cântar, mai am 10 kilograme de dat jos și după aceea mă urc și pe cântar”