Fetiță de 1 an, în comă profundă, după ce a fost găsită cu capul într-o găleată cu apă

Fetiță de 1 an şi o lună a fost găsită cu capul într-o găleată cu apă în Vaslui. Familia a primit indicații de resuscitare prin telefon.

18 sept. 2021, 09:03
Fetiță de 1 an, în comă profundă, după ce a fost găsită cu capul într-o găleată cu apă

O fetiță de 1 an și o lună din județul Vaslui se află în comă profundă, după ce a fost găsită de familie cu capul într-o găleată cu apă. Copila a fost transferată la Iași.

Ambulanța Vaslui a fost chemată, vineri seara, la Zorleni, pentru fetița de 1 an și 1 lună găsită de familie cu capul într-o găleată cu apă.

Familia a primit indicații de resuscitare prin telefon, iar la caz a fost trimisă o ambulanță din Bârlad. Conform SAJ Vaslui, ambulanța a ajuns la caz în câteva minute.  Medicul de pe ambulanță a găsit copilul în stare foarte gravă, în comă profundă, instabil hemodinamic și respirator.

Accident grav pe Șoseaua Olteniței. Patru persoane rănite, două încarcerate VIDEO
După stabilizare, copilul a fost transportat în regim de urgență la Spitalul Bârlad. În acest moment a fost trimisă de la Vaslui o ambulanță de terapie intensivă mobilă pentru transferul fetiței la Spitalul de copii Sf. Maria din  Iași, transmite SAJ Vaslui.

„Medicul de pe ambulanță a găsit copilul în stare foarte gravă, în comă profundă, instabil hemodinamic și respirator. După stabilizare, copilul a fost transportat în regim de urgență la Spitalul Bârlad. În acest moment a fost trimis de la Vaslui o ambulanță de terapie intensivă mobilă pentru transferul copilului la Spitalul de copii Sf. Maria Iași”, transmite SAJ Vaslui.

Doliu în BOR. Părintele David Oprea a murit din cauza COVID. Era șeful de cabinet al Arhiepiscopului Calnic al Sucevei