Fetiţă de 10 ani, spulberată de un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani

O fetiţă de 10 ani a decedat, luni, după ce a fost acroşată de un autoturism pe un drum judeţean din localitatea vâlceană Drăgoeşti.

17 apr. 2023, 17:26
Fetiţă de 10 ani, spulberată de un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, copila a fost găsită inconştientă şi, în ciuda eforturilor personalului medical de a o salva, a decedat la scurt timp după producerea accidentului.

Sosit la faţa locului, echipajul a constatat ca este vorba de o fetiţă de 10 ani în stop cardio respirator. S-au executat manevre de resuscitare, dar din păcate, la ora 15,05 s-a declarat decesul de către medicul de la ambulanţă„, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, potrivit Agerpres.

Citeste si Peste 150 de suflete salvate de Maica Ecaterina. Povestea emoționantă a fostei gimnaste de performanță care își dedică viața copiilor părăsiți

Fetiţă de 10 ani, ucisă de un autoturism care a acroşat-o în timp ce aceasta se deplasa pe carosabil

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea au precizat că fetiţa se deplasa pe partea carosabilă când a fost lovită de autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani.

Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că un bărbat de 21 ani, din localitatea Olanu, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 678, în localitatea Drăgoeşti, ar fi acroşat o minoră de 10 ani, din localitate, care se deplasa pe partea carosabila. (…) Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ„, au declarat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeste si Ce descoperit o femeie din București în pasca de la supermarket. Revoltată, aceasta vrea să facă plângere la ANPC