Fetiţă de 12 ani din Brăila, dată dispărută. Bianca nu s-a mai întors acasă şi e căutată de părinţi

Poliţiştii din Brăila sunt în alertă, după ce Bianca Pedonomos, o fetiţă de 12 ani, a dispărut. Părinţii copilei au semnalat dispariţia, după ce fata lor nu s-a mai întors acasă. Căutările au început în jurul orei 16, însă Bianca nu a fost găsită până la această oră.

RomaniaTV.net
29 feb. 2020, 20:56

Potrivit Poliţiei Judeţene Brăila, sâmbătă dupa-amiază, în jurul orei 16:00, o femeie din Brăila a sesizat dispariţia fiicei sale Pedonomos Bianca, în vârstă de 12 ani. Fetiţa a plecat în mod voluntar de acasă şi nu a revenit până în prezent, relatează News.ro.

Copila nu a mai fost plecată de acasă niciodată fără ştirea părinţilor.

Bianca Pedonomos a dispărut şi e urmărită internaţional

Poliţiştii au solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional pentru Pedonomos Bianca, copila nefiind găsită nici la 6 ore de la semnalarea dispariţiei de către mama sa.

Persoanele care deţin informaţii cu privire la locul unde aceasta se află sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de Poliţie.

Fata are circa 1.50 m înălţime, aproximativ 40 kg, constituţie atletică. Are părul şaten, lung, ondulat, faţa ovală, ochi albaştri. Ultima dată când a fost văzută de familie purta blugi de culoare neagră ghete negre, pulover de culoare gri, hanorac mov, ghiozdan şcolar de culoare mov cu motive geometrice.