Irina Ceban de la Survivor ascunde o mare dramă. A fost agresată de iubitul milionar: „Mi-a fost frică”

Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor, ascunde o mare dramă. Aceasta a devenit cunoscută după ce a participat la Bravo, ai stil!, sezonul 5. Irisha, pe numele ei de scenă, a avut o relație toxică cu un milionar din Moldova, care a agresat-o fizic şi verbal.

12 apr. 2021, 09:28

Irina Ceban de la Survivor ascunde o mare dramă. Înainte să vină în România, la vârsta de 26 de ani, tânăra a locuit în Moldova, unde s-a iubit cu un om de afaceri timp de opt ani. Irina a povestit că a fost foarte frumos la început, dar, ulterior, bărbatul a început să se schimbe.

În momentul în care am început să fim împreună eram mică. 18 ani este o vârstă la care nu știu dacă iei neapărat Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor, ascunde o mare dramă. Aceasta a devenit cunoscută după ce a participat la Bravo, ai stil!, sezonul 5.decizii mature și înțelepte. El era cu 14 ani mai mare decât mine.

La început chiar a fost foarte frumos. Un an și jumătate îmi amintesc spre doi a fost foarte frumos și cu timpul au început să se schimbe lucrurile. Atitudinea și felul în care vorbea, felul în care mă trata. Primul conflict l-am avut la o zi de naștere la un restaurant. S-a enervat. Nu mai știu care a fost motivul. Pur și simplu a bătut cu pumnul în masă, de față cu toată lumea și a început să țipe‘, spunea Irina Ceban în cadrul unei emisiuni TV.

Citeşte şi: Survivor România 2021. A cerut-o în căsătorie pe platoul de filmare, în faţa Faimoşilor şi a Războinicilor

Irina Ceban de la Survivor ascunde o mare dramă

Urmărirea a început în momentul în care am zis că nu mai continuăm relația pentru că nu este posibil. Am vrut să ne despărțim și pentru că nu-i plăcea ceea ce fac. Muzica, scena, modelingul. I se părea că mă expun prea mult.

Dacă eram în restaurant, simțeam că stă cineva cu ochiul pe mine. În fața blocului, de fiecare dată, ori era el, ori era altcineva. Mașina după mine. Mi-a fost teamă. Am putut să-mi mai fac o relație după doi ani și ceva. Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea, dar s-a descurcat.

Am vrut să mă angajez la radio. Am vrut să mă angajez la televiziune și la probe era totul bine și după apărea din senin un telefon cu x motive că nu se mai poate. Era mâna lui‘, a mai dezvăluit Irina Ceban de la Survivor, potrivit Viva.ro.

În momentul în care a fost întrebată dacă a fost agresată fizic, Irina Ceban, cu lacrimi în ochi, a spus că nu vrea să vorbească despre asta pentru că este un subiect sensibil.