Fetiţa de 2 ani care a dispărut, după ce a fost lăsată nesupravegheată într-o căruţă, a fost găsită

Fetiţa de 2 ani din Satu Mare care a dispărut, după ce a fost lăsată nesupravegheată într-o căruţă, a fost găsită după mai bine de 24 de ore de căutări. Deşi a stat fără apă şi mâncare, ea a fost găsită în stare bună. Între timp, este mobilizare impresionantă şi pentru găsirea copilului de 5 ani luat de viitură, în Făgăraş. 

RomaniaTV.net
22 iul. 2018, 05:53
Fetiţa de 2 ani care a dispărut, după ce a fost lăsată nesupravegheată într-o căruţă, a fost găsită

Fetiţa de 2 ani din localitatea sătmăreană Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, care a dispărut de sub ochii părinţilor, a fost găsită în viaţă chiar de tatăl ei duminică dimineaţă, în jurul orei 07.00, pe câmp, potrivit presasm.ro.

Din primele informaţii copila este într-o stare bună, chiar dacă a stat ore bune fără apă sau mâncare. Ea fost consultată de un echipaj medical. 

O fetiţă de doi ani a fost dată dispărută sâmbătă, fiind căutată de 25 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare. Potrivit sursei citate, fetiţa se deplasa într-o căruţă cu părinţii, iar la un moment dat, în jurul orei 13,00, aceştia au observat că minora nu se mai afla în căruţă.

La faţa locului au ajuns echipe mixte de pompieri, jandarmi şi poliţişti. Fetiţa este căutată de către 13 pompieri cu patru autovehicule de teren, şapte jandarmi şi cinci poliţişti. Sâmbătă seară, după lăsarea întunericului căutarea fusese oprită, urmând a fi reluată dimineaţa.