Fetiţă de 6 ani, violată de prietenul bunicului ei

O fetiţă a fost violată în repetate rânduri în urmă cu 3 ani, pe când avea doar 6 ani, iar violatorul, prieten cu bunicul copilului, este încă în libertate. Ba mai mult, între timp, alte 2 minore au depus plângeri la poliţie că acelaşi bărbat le-ar fi violat. Totuşi, autorităţile închid ochii. În spatele acestui agresor s-ar afla temutul clan Chira din Călăraşi, potrivit România TV.

15 aug. 2019, 05:41
Fetiţă de 6 ani, violată de prietenul bunicului ei

Karina are acum 9 ani şi locuieşte cu bunica ei. De 3 ani, dosarul este pasat de la poliţie la parchet şi înapoi, iar violatorul este în libertate. Asta deşi la dosar există 2 fişe medicale de consultaţie, emise de doi ginecologi de la două spitale diferite, care atestă că minora a fost abuzată sexual. Mai mult, psihologii constată că fata a suferit o traumă. Pe vremea când a fost abuzată, Karina locuia la bunicul din partea mamei.

„Am trimis-o la magazin să-şi ia ce vrea ea şi a spus că nu vrea că „mă omoară ţiganii”. Am întrebat-o ce i s-a întâmplat şi atunci a început să-mi spună despre Alecu Marian, ce i-a făcut. Am mers la spital şi ginecologul a găsit că a fost deflorată şi ne-a trimis la medicină legală”, a povestit bunica fetei. 

În declaraţia dată anchetatorilor, Karina a povestit ce i-a făcut agresorul ei. Mai mult, fetiţa a spus că a fost ameninţată cu moartea.

La scurt timp după ce a spus că a fost violată, mama ei a părăsit-o, pe motiv că o face de râs.

Avocatul familiei susţine faptul că după 3 ani încă nu s-a întâmplat nimic, întrucât violatorul ar avea conexiuni cu clanurile interlope din zonă. Există anumite probe care indică faptul că în spatele acestui agresor s-ar afla temutul clan de interlopi Chira, din Călăraşi.

Acest caz a fost preluat de un ONG care investighează cazul si îl coreleaza cu reţelele de traficanţi din Călăraşi.

În momentul de faţă, violatorul Karinei este în libertate şi nu a plătit în niciun fel pentru ce i-a făcut micuţei.