Fetiţă de 8 ani, lovită de maşina de poliţie în Cluj

O fetiță de 8 ani din Cluj-Napoca a fost lovită de o mașină a poliţiei, în timp ce traversa neregulamentar pe o stradă din Cluj-Napoca. Accidentul s-a petrecut în timp ce copila se îndrepta împreună cu mama ei către şcoală.  

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 09:18
Fetiţă de 8 ani, lovită de maşina de poliţie în Cluj

Martorii povestesc că fetița a ieșit de după o mașină, fiind adusă de mama ei la școală, iar când a ajuns în stradă a fost lovită de mașina de poliție, scrie striridecluj.ro.

La locul accidentului a sosit adjunctul șefului IPJ Cluj, comisarul șef Alexandru Mureșan, șeful Poliției municipiului Cluj-Napoca, comisarul șef Ciorbă Zaharia, și comisarul Florin Goia, care au dirijat chiar ei trecătorii și nu a lăsat presa să se apropie de scenă.

Am mers la școală cu fetița și a fost lovită de o maşină de poliție. Am oprit să coboare, a trecut prin fața mea și din sensul celălalt venea o mașină de poliție care nu a oprit nici după ce a lovit-o. E bine că nu are nimic la cap. Piciorul stâng este rupt. Femurul va trebui operatși gamba pusă în ghips. Îl consider vinovat pe polițistul din mașină pentru că putea să prevadă ca este o zonă în care copii merg la școală. Îl consider vinovat pentru că nu s-a oprit și a mers în continuare, chiar și după ce a lovit-o. Viteză mare nu avea, din cauza drumului în lucru. Asta a și salvat-o pe fetița mea”, a spus mama fetiței pentru stiridecluj.ro.