Fetiţă de două luni, în stare critică după ce a fost înţepată în cap cu o foarfecă de către sora mai mare cu un an

O fetiţă de doar două luni se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost înţepată în cap cu o foarfecă de către sora ei, mai mare cu un an.

01 nov. 2022, 15:39
Fetiţă de două luni, în stare critică după ce a fost înţepată în cap cu o foarfecă de către sora mai mare cu un an

O fetiţă de două luni, din Tulnici, a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Focşani, având înfiptă o foarfecă în cap. În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că sora micuţei, în vârstă de 1 an şi două luni, a fost cea care a rănit-o. Mama celor două copilul a fost cea care a suant la 112 şi a solicitat ajutorul medicilor de la salvare.

În prezent, micuţa se află internată în spital alături de mama ei, o femeie în vârstă de 33 de ani. Fetiţa este în comă, iar medicii sunt rezervaţi. Fetița a fost resuscitată luni seară la spital întrucât intrase în stop cardiac.

În cazul în care starea de sănătate a bebelușului o va permite, este luat în calcul transportul acestuia cu un elicopter SMURD Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București, potrivit ziaruldevrancea.ro.

Citeşte şi: Ultimul lucru pe care l-a făcut Cecilia, polițista din Buzău, înainte de a se sinucide. Ți se face pielea de găină

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 31.10.a.c., în jurul orei 23.00, am fost sesizați de către o unitate medicală cu privire la faptul că în jurul orei 22.00 a fost internată o femeie, în vârstă de 33 de ani, împreună cu fiica sa, de aproximativ 2 luni, care prezintă leziuni la nivelul capului.

Din primele verificări efectuate de polițiști rezultă faptul că fetița ar fi fost înțepată cu o foarfecă, în zona capului, de către sora sa, în vârstă de 1 an și 2 luni. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Vrancea.

Citeşte şi: Polițistul care s-a împușcat în cap chiar în sediul Poliţiei Dej a murit