Polițistul care s-a împușcat în cap chiar în sediul Poliţiei Dej a murit

Poliţistul din Dej, care s-a împuşcat luni dimineaţă, la doar câteva minute după ce a intrat în secţie, a murit. Familia este devastată și nimeni nu-și explică gestul bărbatului. Potrivit unor surse, polițistul urma să fie citat la DNA, în cazul șefului său, acuzat de corupție.

01 nov. 2022, 10:10
Polițistul care s-a împușcat în cap chiar în sediul Poliţiei Dej a murit

Polițistul în vârstă de 39 de ani, care s-a împuşcat în cap, luni, în sediul Poliţiei Dej, a murit. Bărbatul fusese internat iniţial în comă la Spitalul Municipal Dej şi ulterior fusese transferat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Poliţistul era ţinut în viaţă doar de aparate. Pronosticul medicilor era rezervat încă de luni şi au întrebat familia dacă îşi dă acceptul pentru a-i dona organele.

Vă reamintim că polițistul de 39 de ani din cadrul Poliției Municipiului Dej s-a împușcat în cap, luni dimineață, chiar în incinta sediului de pe strada Nicolae Titulescu. Agentul s-a împușcat în tâmplă, în sala de armament, potrivit dej24.ro. Un coleg al poliţistului a sunat de urgență la 112 și a cerut ajutor.

Bărbatul nu a lăsat niciun bilet în care să-şi explice gestul, iar unii colegi suspectează că polişistul ar fi recurs de sinucidere din cauza unui dosar pe care fostul comandant al politiei îl are la DNA pentru ca se folosea de ofiterii de serviciu sa se ponteze atunci cand lipsea de la munca.

Citeşte şi: Ce familie frumoasă avea poliţista din Buzău care și-a pus capăt zilelor împușcându-se cu arma din dotare

Ofițerul de la Poliția Dej este căsătorit și are un copil minor.