Fetiţă de PATRU ANI, la un pas de moarte din cauza unei BANALE VARICELE. Era să îi amputeze picioarele FOTO

O fetiţă de patru ani din Marea Britanie a fost la un pas de moarte şi putea să îşi piardă picioarele din cauza unor complicaţii bizare la o varicelă banală. Părinţii au fost îngroziţi atunci când au văzut că picioarele copilei s-au înnegrit.

12 iun. 2015, 08:17

Bo August, o fetiţă din Worcester, a început să se plângă că o dor rău picioarele, după ce a făcut varicelă. Chiar dacă prăinţii au crezut că micuţa exagerează, ai au dus-o de urgenţă la spital în momentul în care au descoperit că picioarele i s-au înnegrit pur şi simplu, din senin, potrivit Daily Mail

Citeşte şi MINUNE. O adolescentă şi-a revenit miraculos după ce a fost vizitată de un ÎNGER. Totul a fost filmat VIDEO

Diagnosticul primit de copilă a fost unul înfricoşător. Astfel, ea suferea de purpura fulminans, o afecţiunea declanşată de varicelă şi care îi punea în pericol viaţa minorei. Ea a fost obligată să stea două luni jumate într-un scaun cu roţile, după ce anticorpii care trebuiau să lupte împotriva varigelei i-au afectat organismul şi i-au produs hemoragii suprarenale şi şoc toxicoseptic endotoxinic.

Citeşte şi Remedii naturale pentru tratarea varicelei

Mai mult, medicii au anunţat că dacă tratamentul cu antibiotice nu funcţionează, vor fi nevoiţi să amputeze piciorul fetei deoarece muşchiul şi ţesutul din picior au fost pur şi simplu distruse. Într-un final, după trei luni de spitalizare şi numeroase operaţii, Bo a trebuit să înveţe din nou să meargă, fiind acum o fetiţă normală.