Fetiţă de trei ani, în comă după ce a mâncat biscuiţi

O fetiţă de trei ani, din localitatea vasluiană Guşiţei, a ajuns, marţi, în comă, la spital, după ce a mâncat dintr-un pachet cu biscuiţi, medicii luând în calcul atât ipoteza unei intoxicaţii, cât şi a unei boli care să-i fi afectat grav starea de sănătate.

RomaniaTV.net
02 apr. 2013, 20:30
Fetiţă de trei ani, în comă după ce a mâncat biscuiţi

Potrivit Spitalului Municipal Huşi, copilul a fost preluat de la domiciliul părinţilor în comă de gradul trei şi transportat la unitatea medicală de către un echipaj al Ambulanţei, fără însă a se cunoaşte cauzele care au condus la starea de sănătate gravă a fetiţei, informează Mediafax.

De altfel, nici părinţii copilei nu le-au putut spune medicilor cu exactitate ce s-a întâmplat, precizând doar că fiica lor a mâncat dintr-un pachet cu biscuiţi.

„Copilul a ajuns la spital în stare de comă neprecizată, putând fi vorba atât de o intoxicaţie, cât şi de existenţa unei boli. Din păcate, părinţii care au însoţit-o pe fetiţă la spital nu au putut da nicio relaţie despre ceea ce i s-a întâmplat fiicei lor, ei precizând doar că, înainte de a intra în comă, a mâncat dintr-un pachet cu biscuiţi”, a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX managerul Spitalului Municipal Huşi, Lucia Rotaru.

Odată stabilizat de către medici, copilul a fost direcţionat către Spitalul „Sfânta Maria” Iaşi, unde va fi supus unor noi investigaţii medicale pentru a se stabili cauzele pentru care fetiţa a intrat în comă.