Fetiță de trei ani, obligată de tată să stea în apă clocotită până când a murit. Medicii nu au mai putut face nimic, localnicii cer pedeapsa cu moartea

O fetiță de trei ani și-a pierdut viața din cauza gestului lipsit de responsabilitate al tatălui său.

17 mai 2021, 13:10
Fetiță de trei ani, obligată de tată să stea în apă clocotită până când a murit. Medicii nu au mai putut face nimic, localnicii cer pedeapsa cu moartea

Cazul lui Rabiha Khaled Abdel Hamid a stârnit revoltă printre locuitorii din Libia. O fetiță de trei ani și-a pierdut viața din cauza gestului lipsit de responsabilitate al tatălui său.

Bărbatul a forțat-o să stea timp de o oră într-o cadă cu apă fierbinte fiindcă avea diaree. Fetița de trei ani a ajuns de urgență la un spital din Libia, însă, din nefericire, nu a reușit să supraviețuiască.

Mai mult, înainte de a intra în cadă, Rabiha Khaled Abdel Hamid a fost lovită de tată cu o frânghie. Ulterior, bărbatul a închis-o în cameră și a stat acolo ore întregi.

În cele din urmă, tatăl a fost de acord să contacteze o rudă de-a soției sale pentru a duce copilul la spital. Deși inițial a spus că fetița s-a rănit singură când a mers la bucătărie și a vărsat apă clocotită pestea ea, ulterior a recunoscut totul, potrivit 7news.

Anchetatorii i-au chemat pe ambii părinți ai copilei și, atunci când au fost confruntați cu dovezi, cei doi au recunoscut faptele cumplite.

Potrivit autorităților, tatăl copilei era dependent de droguri. Nu se știe exact dacă și mama e acuzată de complicitate la fapta oribilă.

Localnicii au fost revoltați de incident și solicită ca tatăl să primească o pedeapsă cu moartea, iar mama să aibă parte de o pedeapsă mai dură.

Citiți și Revoltător! Fetiţă de 3 ani rănită la o grădiniţă privată din Bucureşti. Expertiza medico-legală contrazice afirmaţiile educatoarei

Citiți și A adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, dar nu va avea ocazia să o vadă crescând. Povestea sfâşietoare a tinerei mame care a trăit doar 48 de ore după cel mai frumos moment din viaţa ei