Fetița din Vrancea care fusese înțepată cu o foarfecă în cap de sora mai mare a murit la București

Fetița de două luni din Vrancea, înțepată cu o foarfecă în cap de sora sa mai mare cu doar un an, a murit la spital după două zile de ATI.

03 nov. 2022, 23:27
Fetița din Vrancea care fusese înțepată cu o foarfecă în cap de sora mai mare a murit la București

Fetița înjunghiată în cap cu foarfeca a murit la spital. Potrivit medicilor, rana produsă de înjunghiere a fost prea mult pentru creierul bebelușului, astfel că aceasta s-a stins. ”Fetiţa a decedat. Stop cardio-respirator care nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare”, au anunțat reprezentanţii Spitalului ”Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Fetița din Tulnici, județul Vrancea, a fost înțepată accidental de sora sa mai mare cu un an. Bebelușul a ajuns în comă la Spitalul Județean Focșani, după care a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

O tânără din Vrancea a murit într-un accident grav de mașină: „Un suflet atât de bun, nu trebuia să părăsească această lume”
Fetița era în comă profundă, fiind intubată și ventilată mecanic. ”Marţi a fost adusă cu elicopterul SMURD o fetiţă de o lună şi jumătate care a suferit un traumatism prin înjunghiere cu o foarfecă in cap, în fontanela anterioară, ce a afectat creierul. Este in stare extrem de gravă, comă profundă, intubată şi ventilată mecanic”, anunța medicul Raluca Alexandru, în momentul în care fetița a ajuns la acel spital.

”S-a efectuat CT care a arătat o afectare mare posttraumatică a creierului”, preciza purtătorul de cuvânt al spitalului. Tragedia s-ar fi întâmplat pentru că mama fetei, în vârstă de 33 de ani, de altfel mamă a opt copii, a uitat foarfeca pe pat.

”Am uitat forfeca pe pat. A venit fata cea mititică, de un an şi trei luni, a luat foarfeca şi i-a dat fetiţei în cap”, a povestit femeia, supărată pe cele întâmplate. Petrica Caicov, mama fetiței, s-a întors în casă și și-a alăptat fetița timp de patru ore, cu toate că aceasta avea înfiptă o foarfecă în cap.

Tatăl fetei, care era în curte cu animalele, a fost șocat când a văzut cele întâmplate și a fost cel care a sunat la 112. Mai mult, femeia i-a scos din cap foarfeca fiicei, agravându-i și mai mult starea.

Doi fraţi din Vrancea au murit înecaţi în timpul unei vacanţe în Bulgaria. „Erau singurii copii ai familiei”