Fetiță intoxicată cu clor la piscina hotelului, dusă la spital cu ajutorul salvamontiştilor din cauza viscolului

Operaţiunea de salvare grea în Caraş-Severin. O fetiţă de doar 5 ani intoxicată cu clor după 40 de minute petrecute în piscina hotelului în care era cazată a fost salvată cu ajutorul echipelor de la Salvamont Muntele Mic. Aceştia au reuşit să o ducă pe copilă la abmbulanţa care nu putea ajunge la hotel din cauza viscolului.

08 feb. 2022, 16:37
Fetiță intoxicată cu clor la piscina hotelului, dusă la spital cu ajutorul salvamontiştilor din cauza viscolului

Copila era cazată împreună cu familia într-un hotel din localitatea Muntele Mic. După 40 de minute petrecute la piscina hotelului, fetiței de 5 ani i s-a făcut rău, cu stări de vomă și amețeli. Speriată, mama fetei a sunat imediat la 112 suspectând o intoxicaţie cu clor. Din cauza viscolului și a condițiilor meteo nefavorabile, ambulanța nu a reușit sa ajungă la hotel.

Citeşte şi: Dosar penal după ce mai mulţi copii s-au intoxicat cu clor la Bazinul Rapid. Acuzaţii grave!

Pentru salvarea copilei au intervenit salvamontiştii care, cu ajutorul unei mașini de teren, au reușit sa o aducă pe fetiță la poalele muntelui unde au predat-o ambulanţei, potrivit renasterea.ro.

Citeşte şi: Nu amesteca niciodată clorul cu oțet! Este una dintre cele mai periculoase combinații pe care le poţi face în gospodărie!

În prezent, copila intoxicată cu clor se află internată în spitalul din Caransebeș unde primește îngrijiri medicale.