Fetiţa lui Nicole Cherry face furori pe Instagram. Micuţa Anastasia a furat inimile tuturor: „Doamne, e o păpuşă”

Fetiţa lui Nicole Cherry face furori pe Instagram. La doar patru luni, micuţa Anastasia a reuşit să fure inimile tuturor, iar artista este în culmea fericirii. Deşi a recunoscut că este destul de greu fără ajutor, zâmbetul fetiţei o face să îi fie mai uşor.

30 mart. 2022, 12:46

Fetiţa lui Nicole Cherry face furori pe Instagram. Încă de când era în burtică, toată lumea îşi dorea să o cunoască pe fetiţa care a făcut-o mamă pentru prima dată pe cântăreaţa noastră. Artista a ţinut mereu legătura cu prietenii virtuali, legat de sarcină, naştere şi creşterea micuţei Anastasia.

Citeşte şi: Nicole Cherry, imagini rare cu fiica ei. Arstista a scos-o pe Anastasia în parc pentru prima dată – FOTO

Fetiţa lui Nicole Cherry face furori pe Instagram

Nu ezită să posteze nici imagini cu chipul bebeluşului, care, la patru luni, deja este o mică vedetă. Cea mai recentă postare a lui Nicole Cherry o are în prim-plan pe Anastasia, unde dansează, iniţiată de artistă, în timp ce aceasta fredonează versurile celei mai recente piese.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Ce papusa cu ochi verzi/ Doamn, e o papusa/ Sa va pup de prințese frumoase/ Nu mai pot de dragul ei/ Doamne, ce dulce este/ Ce înger frumos e Anastasia/ Doamne, doua picături de apa frumoase!„, sunt doar câteva dintre mesajel primite la postare.

Cum se descurcă Nicole Cherry cu fetiţa ei?

În luna decembrie a născut o fetiţă superbă, care poartă numele Anastasia. Oricât de mult s-ar fi documentat, Nicole a recunoscut că viața de părinte este mult mai grea în realitate. Artista a povestit cât de mult i s-au schimbat prioritățile, dar și cine îi este mereu alături. Din fericire, Anastasia este un copil foarte cuminte, iar atunci când Nicole are treabă, cea mică stă cu mama cântăreţei.

Sunt foarte bine, am fost repede să îmi fac unghiile. Mama stă acum cu Anastasia. Doamne ajută că o am pe ea, aşa mai reuşesc să îmi fac treaba, mai ales că vin multe surprize muzicale anul acesta, din partea mea.

Este grea perioada asta, chiar mă gândeam zilele trecute, că mi-a dat Andra un mesaj şi mi-a urat nopţi fără colici. Acum am înţeles ce a vrut să zică (n.r. râde)” a declarat artista în emisiunea „La Măruţă”.