Fetiţa Mihaelei Moise, de urgenţă la spital: „Am stat patru zile la oxigen, pe perfuzii. Cădea din picioare”

Fetiţa Mihaelei Moise, de urgenţă la spital. Vedeta a trecut prin momente cumplite, după ce fiica sa a contractat un virus respirator. Micuţa Katia a avut nevoie de oxigen, deoarece nu putea să respire. Mai mult decât atât, nu putea sta în picioare.

28 oct. 2021, 10:50
Fetiţa Mihaelei Moise, de urgenţă la spital: „Am stat patru zile la oxigen, pe perfuzii. Cădea din picioare”
Fetiţa Mihaelei Moise, de urgenţă la spital

Fetiţa Mihaelei Moise, de urgenţă la spital. Jurnalista a mărturisit că în rândul copiilor nu doar coronavirusul este periculos, ci și alte infecții respiratorii, fiica sa fiind una dintre victime.

Citeşte şi: Fiica Andreei Tonciu, de urgenţă la spital. Vedeta este foc şi pară: „De trei ore am sunat la Salvare”

Fetiţa Mihaelei Moise, de urgenţă la spital

Micuța Katia a contractat în vară un virus, care s-a manifestat extrem de puternic. Vedeta a fost nevoită să o interneze timp de patru zile, pentru că nu a mai putut să respire singură, având nevoie de oxigen.

Am stat patru zile la oxigen cu Katia, avea un virus respirator, pe perfuzii, cu aparat de monitorizare, a fost greu. Eram sigură că mă testează cu COVID, cădea din picioare, avea glicemia 43, bătăile inimii 163, ficatul mărit, nici nu vreau să-mi amintesc ce am trait.

A fost foarte rău, virusul s-a manifestat mai rău decât se manifestă coronavirusul, dă pneumonie. Am dus-o la spital, a fost negativă la COVID și pozitivă la virusul ăla. Mi-a dat un tratament să-l iau acasă, dar a doua zi ne-am întors la spital”, a spus Mihaela Moise, la ”Xtra Night Show”.

Bruneta a vorbit şi despre o a doua sarcină şi spune că nu se simte pregătită de încă un copil, însă ar vrea să adopte unul. Problema este că soţul ei nu este de acord, aşa că nu ştie dacă îl poate face să îşi schimbe părerea.

Nu mai vreau copil, mai ales în vremurile astea. Deocamdată nu. Nu mai am nici vârsta, mai am un pic și fac 40 de ani, mi-e teamă, nu m-aș risca, plus că și pe Katia am ținut-o până la opt luni.

Eu aș vrea să adopt, dar lui Vali îi este cam frică să nu facem diferențe între ei. Nu știu dacă aș putea să-l conving vreodată pe soțul meu să facem asta, mie mi-ar plăcea”, a spus Mihaela Moise.


loading...