Fiica Andreei Tonciu, de urgenţă la spital. Vedeta este foc şi pară: „De trei ore am sunat la Salvare”

Fiica Andreei Tonciu a ajuns de urgenţă la spital, asta după ce, în urmă cu o lună, i se făcuse rău și a avut nevoie de intervenţia medicilor. Vedeta a fost foc şi pară pentru că a aşteptat în jur de ore până să ajungă Salvarea.

16 aug. 2021, 15:52
Fiica Andreei Tonciu, de urgenţă la spital. Vedeta este foc şi pară: „De trei ore am sunat la Salvare”
Fiica Andreei Tonciu, de urgenţă la spital

Fiica Andreei Tonciu, de urgenţă la spital. Vedeta a fost nevoită să cheme din nou Ambulanța pentru fiica ei, la doar o lună de zile după ce mai fusese la Urgențe. De această dată s-a panicat şi mai rău, pentru că Ambulanţa a venit după aproximativ trei ore.

Fiica Andreei Tonciu, de urgenţă la spital

De trei ore am sunat la Salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept”, s-a plâns Andreea Tonciu celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Îngrijorarea vedetei a fost cu atât mai mare cu cât fiicei ei i s-a făcut rău la doar o lună distanță de la altă internare în spital. Atunci Rebeca a fost răcită și Andreea a spus că se alertează la orice semn că fiica ei nu este bine.

Citeşte şi: Andreea Tonciu, de urgență la spital. Afecțiunea de care suferă vedeta: ”Sunt umflată pe partea dreaptă”

Andreea Tonciu se pregăteşte să rămână gravidă

Andreea Tonciu

se pregăteşte să rămână gravidă, dar spune că acest lucru nu se va întâmpla în această vară, dat fiind faptul că are alte priorităţi.

Poate din septembrie când ne vom duce noi doi. Deocmanda nu ne gândim la așa ceva, avem alte priorități. Dacă s-ar întâmpla nu sunt adepta să-l dau afară și normal că l-aș opri. Vreau să mă mut într-o casă mai mare, îi spun soțului de un an și ceva că vreau să mă mut într-o casă mai mare”, a spus Andreea Tonciu.

Vedeta a renunțat să mai împartă același dormitor cu partenerul ei de viață și doarme în același pat cu Rebecca, situație care pare să nu afecteze sub nicio formă relația amoroasă dintre ei.

Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, inelușe, cadouașe. Eu cu soțul meu mă întâlnesc așa sporadic, ziua sau când doarme Rebecca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soțul meu”, declara Andreea într-un interviu mai vechi.