Fetița româncă, abandonată într-un spital din Italia, după ce s-a îmbolnăvit de Covid, e cerută înapoi de mama ei

O fetiță româncă care a fost abandonată într-un spital din Italia, după ce a fost confirmată cu virusul Sars-Cov-2, este cerută acum de mama ei, după un an de zile.

05 nov. 2021, 11:43
Fetița româncă, abandonată într-un spital din Italia, după ce s-a îmbolnăvit de Covid, e cerută înapoi de mama ei

O fetiță pe nume Sara, a cărei mamă este româncă, a fost abandonată la doar patru luni, fiind bolnavă de COVID-19, chiar de cea care i-a dat viață.

Femeia a revenit la un an de zile după această teribilă întâmplare să-și ceară copilul înapoi. Între timp micuța a fost încredințată unei familii adoptive, după ce s-au înregistrat numeroase cereri pentru ea, în Sicilia.

Povestea Sarei este una extrem de tristă. Anul trecut, în plină pandemie, pe când copila avea doar 4 luni și era confirmată cu virusul SARS-CoV-2, a fost abandonată la spitalul de copii din Palermo.

Fetiţa tranşată şi arsă din Arad a fost identificată. Tatăl vitreg este principalul suspect al crimei şocante

Mama fetiței a dat-o pe aceasta unei cunoștințe de-ale ei, pentru a se întoarce în România, unde sora ei decedase, însă femeia la care Sara a fost lăsată a refuzat să mai aibă grijă de ea, după două luni.

Fetița născută dintr-o relație extraconjugală și nerecunoscută de tatăl său a fost abandonată la spital și îngrijită de medici, înainte ca un tribunal să îi găsească o familie iubitoare.

Mama sa biologică, arestată la întoarcerea în Sicilia, s-a opus adopției. ,,Nu am vrut să o abandonez. O vreau înapoi, e fiica mea”, a declarat aceasta în instanță.

Acum se așteaptă decizia Curții de Apel, care va stabili definitiv dacă Sara se va întoarce la mama ei naturală, sau va rămâne în grija părinților adoptivi, relatează SpyNews.ro.

O fetiţă de 3 ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Timişoara. Copila se juca cu un hamster

La doar o săptămână după ce o fetiță de doi ani a căzut de la etajul unui bloc din orașul Mioveni, în județul Argeș, un nou incident grav asemnător s-a produs în acest weekend la Timişoara.

O fetiţă de 3 ani a căzut accidental de la etajul patru al blocului în care locuieşte, în Timişoara, în timp ce se juca cu un hamster. Fetiţa a căzut pe terasa de la etajul întâi, fiind transportată în stare de constienţă la spital.

„Poliţiştii Sectiei 3 Poliţie Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că o fetiţă de trei ani a căzut accidental de la etajul 4 al blocului în care locuia, de pe strada Mareşal Constantin Averescu din municipiu”, a transmis IPJ Timiş.

Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o râpă de la marginea localității

Fetița de trei ani a fost dusă la Spitalul „Louis Țurcanu”, cu politraumatism, după ce a căzut de la peste 7,5 metri înălțime, spun medicii de pe ambulanță citaţi de tion.ro.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Starea copilei este stabilă în acest moment, iar medicii urmează să-i facă mai multe investigații.