Adolescentă SFÂŞIATĂ de leu la grădina zoologică din Rădăuţi VIDEO

Publicat: Marţi, 09 Aprilie 2013 15:12 // Actualizat: Marţi, 09 Aprilie 2013 17:07 // Sursa: RTV.net

O fată în vârstă de 15 ani din SUA a fost muşcată, marţi, de o leoaică de la Grădina Zoologică din Rădăuţi, după ce a intrat într-un perimetru interzis. Adolescenta a primit îngrijiri medicale la Spitalul Rădăuţi, apoi a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava pentru a fi operată.

Potrivit România TV, adolescenta a venit în vizită la grădina zoologică, împreună cu parinţii, şi a intrat într-un loc interzis, unde a încercat să se joace cu o leoaică.

Fata şi-a băgat piciorul între gratiile cuştii, iar leoaica i-a cuprins cu labele din faţă piciorul şi a muşcat-o de gleznă.

"Fetiţa nu avea ce căuta în zona respectivă. Leoaica avea mâncare, ce era pe trapă. Probabil, fetiţa a vrut doar să se joace, dar nu avea voie în zona respectivă", a  spus responsabilul Grădinii Zoologice din Rădăuţi, Angela Olenici, pentru Mediafax, care a subliniat că există gratii de protecţie, de care fata nu a ţinut cont.

Adolescenta este cetăţean american şi este elevă în clasa a X-a la Şcoala Creştină "Filadelfia" din Suceava, unitate la care studiază şi alţi cetăţeni americani.

În urma incidentului, fata a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi, apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava, unde urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale de sutură a rănii.

Medicul Anca Brădăţan de la Unitatea de Primiri Urgenţe a declarat că fata este "conştientă, cooperantă şi veselă", iar rana suferită la gambă nu este foarte gravă.

Ea a menţionat că adolescenta urmează să fie internată în secţia de chirurgie infantilă.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 apr 16:30
...a fost muşcată, marţi, de o leoaică de la Grădina Zoologică din Rădăuţi, după ce a intrat într-un perimetru interzis. Citește mai departe…. Citeste toata stirea Adolescentă SFÂŞIATĂ de leu la grădina zoologică din Rădăuţi VIDEO la ...
1
EUR
4.7216
RON
24 Aug
noapte 21 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H