Fetiţa subnutrită din Vaslui ia în greutate: Îşi răsplăteşte medicii cu zâmbete şi pupici VIDEO

A crescut în 10 zile cât alţi copii într-o lună. Fetiţa subnutrită din judeţul Vaslui, care a ajuns la spital în comă, având doar 5 kilograme la vârsta de 5 ani, îşi revine uimitor. Copila a luat în greutate un kilogram, stă acum în şezut, zâmbeşte şi a început să mănânce şi alimente solide, informează România TV.

16 mart. 2014, 06:53
Fetiţa subnutrită din Vaslui ia în greutate: Îşi răsplăteşte medicii cu zâmbete şi pupici VIDEO

Copila nu mai seamănă aproape deloc cu acea fiinţă slabă şi firavă care a fost adusă de la Vaslui, la Spitalul de Copii din Iaşi. Eforturile medicilor au început să se vadă, iar fata a luat în greutate şi chiar zâmbeşte.

Fraţii fetiţei care cântărea 5 kilograme la 4 ani au fost luaţi din familie de către autorităţi

Când a fost adusă la spital, fetiţa cântărea doar 5 kilograme la vârsta de 5 ani. Acum ea este hrănită consistent şi îi răsplăteşte pe medici prin fiecare gest, pentru că i-au salvat viaţa.

Fetiţa a început să stea şi în şezut, ba mai mult se ridică şi în picioare.

Citeşte şi Povestea CUTREMURĂTOARE a unei copile de 5 ani. Fetiţa cântăreşte 5 kg şi a supravieţuit cu ceai, apă şi pâine

„În monentul de faţă a început să mănânce aproape orice. În mod aproape neaşteptat toleranţa digestivă este bună. A început să relaţioneze, scoate unele sunete, se bucură şi cred că putem discuta de un comportament al unui copil de 6 luni”, a declarat dr Marin Burlea, şef Clinică Gastroenterologie la Spitalul de Copii Sfânta Maria Iaşi.

Medicii au depistat şi o uşoară pareză la mâna dreaptă a fetei, însă sunt optimişti în privinţa vindecării. Părinţii micuţei sunt cercetaţi pentru rele tratamente aplicate minorului, iar atunci când va ieşi din spital, copilul va ajunge în grija statului.

Citeşte şi Tânăra care arată la 19 ani ca un copil de 6 ani, preluată într-un centru pentru copii