Fiica Anamariei Prodan a pășit în fața mamei sale în rochie de mireasă. Ce designer a făcut piesa purtată de Sarah Dumitrescu

Fiica Anamariei Prodan a făcut impresie bună! Aceasta a defiliat în rochie de mireasă chiar sub ochii mamei ei. Sarah Dumitrescu a primit numai cuvinte de laudă la finalul evenimentului.

13 apr. 2023, 23:38
Fiica Anamariei Prodan a pășit în fața mamei sale în rochie de mireasă. Ce designer a făcut piesa purtată de Sarah Dumitrescu

Anamaria Prodan a trecut printr-un moment extrem de emoționant, văzându-și fiica în rochie de mireasă. Sarah Dumitrescu a avut frumoasa  ocazie de a purta o piesă vestimentară creată de Sonia Trifan, chiar în fața mamei ei. Prezentarea de modă a avut loc în cadrul unui festival al modei creat special pentru creatorii români.

Citește și: Motivul uluitor pentru care Sarah Dumitrescu nu are iubit. Câte operaţii estetice are fiica de 23 de ani a Anamariei Prodan FOTO

Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a avut un succes enorm chiar de la debutul său ca model. Aceasra a purtat o rochie superbă, care o avantaja enorm. Cu toate că sora ei, Rebbeca, are multă experiență adunată în această industrie, Sarah a reușit să facă față foarte bine acestei situații aparte.

„Am lăsat o pe Sarah să-și aleagă modelul rochiei, am vrut să poarte ceva ce o caracterizează. Și nu m-am înșelat, căci ea a optat pentru o rochie vaporoasă, de inspirație romantică, la care s-au aplicat flori manual. Cerceii și coronița de pe cap au fost accesorii de colecție, fiind împodobite cu cristale Swarovsky și perle de cultură”, a dezvăluit creatoarea de modă Sonia Trifan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Cu toate că aceasta este jucătoare profesionistă de baschet și nu are niciun fel de experiență în lumea modei, fiica Anamariei Prodan, a reușit să facă furori și să își facă mândră mămica. Și Sonia Trifan, creatoarea de modă, a fost extrem de încâtată de colaborarea cu Sarah Dumitrescu.

Sonia Trifan a dezvăluit că Sarah a fosr cât se poate de serioasă și de muncitoare și că a fost foarte receptivă în timpul repetițiilor.Pentru ea, fiica impresarei este un ideal de frumusețe, modestie și profesionalism.

„Sarah a fost extrem de receptivă la repetiții, foarte serioasă în calitatea de model si foarte răbdătoare. Spun acest lucru, fiindcă repetițiile, pregătirile și festivalul au durat aproximativ opt ore, iar ea a rezistat cu brio până la final, ca o adevărată profesionistă. De aceea, vă spun sincer că Sarah pentru mine, ca și designer, este idealul meu de frumusețe, modestie și profesionalism. Pur și simplu o ador. Are o frumusețea ei pură și o educație deosebită”, a mai declarat Sonia Trifan.

Citește și: Ce cadou a primit Sarah Dumitrescu la 18 ani. Anamaria Prodan a cheltuit o avere