Motivul uluitor pentru care Sarah Dumitrescu nu are iubit. Câte operaţii estetice are fiica de 23 de ani a Anamariei Prodan FOTO

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan și a lui Tiberiu Dumitrescu, fost jucător de baschet, are 23 de ani și e într-o perioadă de recuperare, după ce a suferit o operaţie la genunchi.

22 mart. 2023, 13:08

Motivul uluitor pentru care Sarah Dumitrescu nu are iubit. Tânăra joacă baschet de la 10 ani, iar în 2019 a debutat în NCAA, campionatul colegiilor din SUA, ultimul nivel înainte de WNBA, liga feminină profesionistă americană de baschet.

„Este viața pe care am ales-o conștientă, trebuie să renunț la tot ce e pământesc frumos. Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan. Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic.  Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. Am câteva zile de vacanță pe an și le trăiesc la maxim. Fără alcool (nu beau decât apă), fără nenorociri. Viața e frumoasă trăită frumos! Mereu în picioare. Niciodată în genunchi! Să știți că mama mea exact asta ne-a inoculat de mici. Demnitatea este cel mai frumos lucru pe care un om poate să-l dețină”, a declarat Sarah Dumitrescu pentru Click!.

Citeşte şi: Ce fotbalişti au abordat-o pe fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu rupe tăcerea: „Încerc să văd partea bună în oameni”

Fiica Anamariei Prodan a recunoscut că e singură şi spune că este greu să își găsească un iubit: „Nu am găsit o persoană care să mă iubească cum iubesc și eu! Îmi doresc un băiat care mă respectă, cuminte, și care să mă iubească pe mine pentru mine și nu pentru altceva. Am nevoie de un băiat ok”.

Citeşte şi: Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, face furori printre bărbați la doar 22 de ani! Wow cum arată! Fata de bani gata trăiește pe picior mare cu banii mamei ei! GALERIE FOTO

Sarah Dumitrescu a mai precizat că nu a apelat încă la ajutorul medicului estetician: „Nu am nici o intervenție, de nici un fel! Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât! La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”.