Fiica Anamariei Prodan, operată de urgenţă. Cum se simte Sarah

Sarah Dumitrescu (20 de ani), fiica Anamariei Prodan, a fost operată de urgenţă. Baschetbalista a postat mai multe imagini pe reţelele de socializare, înainte, dar şi după intervenţia suferită. Tânăra este jucătoare la trupa de baschet a Universității Mississipi.

31 dec. 2020, 15:16
Fiica Anamariei Prodan, operată de urgenţă. Cum se simte Sarah

Fiica Anamariei Prodan, operată de urgenţă. Într-una din imagini, baschetbalista poartă o mască de oxigen, iar oamenii i-au trimis sute de mesaje urându-i însănătoșire grabnică.

Operația era una necesară pentru sportivă, după ce s-a accidentat în meciul disputat cu Universitatea Sam Houston. Sarah abia așteaptă să se întoarcă pe terenul de baschet.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, despre DIVORŢ şi întâlniri secrete în dormitorul conjugal. „Am rămas fără aer”

Fiica Anamariei Prodan, operată de urgenţă

Totul a decurs bine. Mulțumesc tuturor celor care m-au contactat”, este mesajul transmis de Sarah, pe pagina sa de Instagram.

Sarah Dumitrescu a fost operată la picior

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarah, fiica Anamariei Prodan, a mai fost operată în urmă cu doar câteva luni, atunci când a suferit o accidentare serioasă pe terenul de baschet. S-a întâmplat în timpul unui meci, când a suferit o ruptură de ligament. Iar intervenția chirurgicașă a fost singura opțiune pentru talentata baschetbalistă.

Anamaria Prodan se pregăteşte să devină bunică

În cadrul super show-ului ”Prodanca și Reghe, prețul succesului”, difuzat în exclusivitate de Antena Stars, frumoaasa vedetă a atins un subiect pe care l-a evitat până acum: momentul în care va deveni bunică.

Aflată în oraș, alături de fata sa cea mare, Rebecca, Anamaria Prodan a vorbit despre momentul în care fetele sale vor avea copii, spunând că ea crede că prima care va da vestea va fi Sarah, deși ea este cea mică.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, în pijamale de mătase, în primul episod din „Prodanca şi Reghe. Preţul succesului”. Au apărut primele imagini

Cred că Sarah o să facă prima, cu toate că Sarah ar trebui să facă ultima, că ea are o carieră”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

De asemenea, întrebată de fiica sa la ce vârstă a născut-o, Anamaria Prodan a precizat că ea a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 27 de ani. Sexy imporesara a precizat că pentru ea a fost vârsta perfectă, mai ales că până atunci se distrase și profitase din plin de acea perioadă, astfel că atunci când fetele i-au apărut în viață le-a primit cu brațele deschise.

Eu la 27 de ani te-am făcut, eram măritată și m-am și distrat până la vârsta aia cum se distrează alții în 450 de vieți”, a spus Anamaria Prodan.